fredag den 23. december 2011

Uhhhhh, hjemmelavede gaver...

De gaver, jeg er ekstra spændt på at åbne, er dem, der er hjemmelavede. Her er gaven fra Camilla. Er du gal, det er svært at lade den ligge til i morgen aften!


Ovenpå skabet ligger der endnu flere fine pakker og venter, og jeg er en heldig lille sukkermus (!?), der får hjemmelavede gaver fra både mine drenge og et par veninder. Juhu!


Så bliver det også lidt spændende at se, om de hjemmelavede gaver, jeg selv har sendt af sted, vækker lykke.


Har du lavet nogle af gaverne selv? Må jeg høre hvad? Jeg lover, at jeg ikke siger det til nogen:)

7 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at du glæder dig:0)
  I år er der ingen hjemme gjorte sager fra mig..
  Men er igang med en nytårsgave til min mand..hæ hæ
  Håber vi må se hvad der ¨lå i Camillas pakke senere...
  KH iben

  SvarSlet
 2. Jeg har kun lavet en hjemmelavet gave i år - et broderi til en pude. Den ligner lidt en jeg har lavet til mig selv tidligere. http://www.femthe.blogspot.com/2011/12/voila-et-styk-pude.html

  Jeg glæder mig til at se, om modtageren kan lide den...

  Glædelig jul,
  Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også at få hjemmegjorte gaver. Det sker desværre ikke så tit. Nå men ikke mere tudekiks her lillejuleaften, hvor rødkålen simrer. ;-) Jeg har strikket halsrør til min store datter og min mor, som trænger alvorligt til noget varmt om halsen. Den unge mand her skal også have et halstørklæde a la Mads Nørgaard, men det er ikke helt færdigt endnu, så strikkepindene må gløde her til aften. Så har jeg syet et par organizers/makeup punge til et par niecer.
  Og jeg har også lidt planer om et par nytårsgaver, hvor opskriften kommer fra ... Yarnfreak! :-D
  Så det har været en lidt travl december, men hold op hvor hyggelig.
  Glædelig jul herfra til dig og dine :-)

  SvarSlet
 4. Elsker hjemmelavede gaver, og jeg har to mindre brødre, så jeg plejer også at få rigeligt af dem :)
  I år har jeg strikket en hue til min lillebror, syet en tallerken-pose med broderet spejderlogo til min store lillebror, hæklet 7 mellemlægsservietter til min mor, og hæklet nogle små agern til veninden.
  Mere er det ikke blevet til, selv om jeg har haft mange flere ideer på tegnebrættet :p

  SvarSlet
 5. De pakker kan man da kun blive nysgerrig af, de er super fine :)

  SvarSlet
 6. Åh, det ser dejligt ud!!! Jeg vil også meget gerne have en hjemmelavet gave.. helst fra én, der laver seje ting hahaha.. Jeg har heldigvis én til gode. Den er desværre ikke nået frem før jul, men den bliver lige så skøn efter :)
  Knus Katrine
  RIGTIG GOD JUL

  SvarSlet
 7. Manden og jeg har i år bestemt, at vi skal lave vores julegaver til hinanden selv, du kan se billeder af dem på min blog, hvis du gerne vil se dem.
  Og til mine 3 niecer, som er blevet 18 år, har jeg også selv lavet gaver, hvis det er helt rigtigt må vi ikke give gaver til dem når de er over 18 år, men kan ikke lade være. Så den ene har fået en pc taske strikket og syet sammen med noget stof, den anden et tørklæde og den 3 fik sig en tunika...

  God jul til dig og din familie

  SvarSlet