søndag den 25. december 2011

En smuk, smuk hjemmelavet gave...

Måske så du den fine pakke fra Camilla, som jeg viste forleden? Jeg var så spændt på at åbne den, for jeg vidste, at Camilla havde lavet noget hjemmelavet til mig - og er det ikke bare nogle af de bedste gaver?
I pakken var der det smukkeste hækleetui, jeg nogensinde har set! Hæklet i et superflot mønster i mørkegrønt merceriseret bomuld og med en fin, hæklet snor med træperle til at lukke med. Rundt i kanten er der en lækker picotkant.


Indeni etuiet er der af det fineste Liberty-stof syet et inderfoer med plads til mine hæklenåle. Og behøver jeg sige, at det hele er syet på i hånden?
Her skal mine Clover-hæklenåle for altid bo, og jeg vil glæde mig over dette etui, hver gang jeg tager det frem. Jeg vil tænke over, at hver maske er hæklet med kærlighed og være taknemmelig for, at jeg kender og arbejder sammen med et menneske som Camilla.
TAK!


Og så en forsinket julehilsen til alle jer, der læser med her. Jeg synes selv, jeg var i god tid med gaver og forberedelser til julen, men det nytter så ikke noget, at ens drenge mangler at lave 3-4 gaver til den nærmeste familie, som vi skulle fejre jul med både Lillejuleaften og Juleaften... Så vi måtte i Julemandens værksted (læs: Mors sykælder) og lave det sidste. Vi nåede det hele, men julehilsenen til mine kære læsere nåede jeg altså ikke...


Flere hjemmelavede gaver i næste indlæg:)

10 kommentarer:

 1. Sikke en smuk gave du der har fået Puk

  glædelig Jul, Stine:)

  SvarSlet
 2. Den er virkelig smuk, kan man andet end at glæde sig hvergang man finder hækkelnålene frem fra nu af. Hvor er du heldig og glædelig jul til dig.

  SvarSlet
 3. Den ER hæklet med kærlighed. Dejligt at du kunne li' den :)
  Klem Milla

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt og dejligt at tænke på at det kommer fra en kærlig hånd nær dig!

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint. Kan man mon købe garn og opskrift hos jer? Glædelig jul

  SvarSlet
 6. Hold nu op hvor er den fin!
  Kh. MiA

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare smuk! Virkelig, den ligner noget en dronning ville have liggende i middelalderen (på den gode måde selvfølgelig)...
  Så kan jeg bare gå og drømme lidt om at mønsteret dumper ned til mig en tilfærdig fredag ;)

  SvarSlet
 8. Hvor er det fint. Man får bare lyst til at eje det. Og ikke have sine Clover hæklenåle i en metalæske fra Esprit... ;-)

  SvarSlet
 9. Sådan en smuk personlig gave kan man da kun blive enormt glad for. :)

  SvarSlet