tirsdag den 25. januar 2011

Happy happy!

Thank You Myspace Comments

Hver dag kommer der nye læsere til The Puk Project. Jeg føler mig så heldig og taknemmelig. Det er jeres nærvær og søde kommentarer, der gør, at jeg hele tiden har lyst til at vise nye projekter og idéer frem her på bloggen. Velkommen til nye læsere og til alle: 
You make me so happy!

9 kommentarer:

 1. Men så er det også en FLOTT blogg du har:)

  SvarSlet
 2. Kære Puk,
  jeg kan også godt forstå at du har så mange faste læsere og flere som kommer til. Du har sådan en skøn stil, med masser af farver og humor, men samtidig kan du også være alvorlig og ærlig når det kommer over dig. Du virker bare helt igennem "ægte".

  Kh Stine

  SvarSlet
 3. Sikke en fin velkomst :-) Du har en skøn skøn blog :-)

  SvarSlet
 4. Tak :) Du laver også nogen dejlige indlæg, er dygtig og har en fed stil. Husk du er også meget velkommen til og kigge ind til mig:)

  SvarSlet
 5. Jeg tenker at det er vi som skal takke deg. :)

  SvarSlet
 6. Jeg er ikke ny, men holder jo bare af dig og din blog :-)

  SvarSlet
 7. Jeg elsker at du laver så mange skøre, skønne, skæve ting. Jeg kan godt blive lidt træt når den samme ide vises igen og igen og igen (selvom det også er skønt at blive mindet om klassikere), men hos dig er der så ofte gang i noget nyt og skævt. Elsker det.

  SvarSlet
 8. Andregasellen: Tusind mange tak:) Du gør mig glad!

  Stine: Hvor er du bare sød. Tusind tak for de skønne ord!

  Kreativista i Boligrum: Velkommen til og mange tak!

  Sannepkunst: Tusind tusind tak! Jeg kigger ind til dig, kan du tro.

  AbluMoo: Åh, selv tak, hvis du og de andre ikke var der til at læse med, var det jo ikke lige så sjovt at blogge:)

  Losarinas mor: Nej, du har nærmest været med fra starten, og det er så dejligt. Ville ikke undvære dine søde kommentarer og dine egen dejlige blog!

  Marina: Tusind tak. Det gør mig glad, at du siger, at jeg sommetider laver noget nyt og skævt. Bloggen er også min legeplads, og jeg holder af at tænke nyt.

  SvarSlet
 9. Hej Puk,
  Spændende at få lov at følge med i din blog. Du har virkelig en fed stil og skønt at se andre amigurumi entusiasters arbejde :)

  SvarSlet