onsdag den 4. februar 2015

Vind et års abonnement på Maries Ideer

Nu har du muligheden for at vinde et helt års abonnement på det fine blad "Maries Ideer". Det er et håndarbejdsblad med masser af inspiration og opskrifter på alt indenfor hækling, strik, broderi og meget mere.

Skriv en kommentar herunder - så trækker jeg en vinder på lørdag d. 7. februar.

Fortæl mig gerne, hvilket håndarbejdsprojekt du har i gang lige nu - det er altid så spændende at høre fra jer derude :)

For my Danish readers only - sorry... This inspirational crafting magazine "Maries Ideer" is offering a giveaway.

98 kommentarer:

 1. Det vil jeg gerne vinde. Jeg har gang i MANGE projekter. Et hæklet hexagontæppe, strømper, en trøje til min datter og en sommertrøje til mig selv, planen er at nu skal de gøres færdige.

  SvarSlet
 2. Det ville dejligt at vinde. Lige nu strikker jeg på en trøje og en vest til mit lille barnebarn. Er også startet på poncho Arvingen til mig selv og i gang med at sy en bluse. Har altid gang i meget på en gang. :-)

  SvarSlet
 3. Det vil jeg super gerne vinde - jeg hækler på en par vinkelvarmere - karklude og en trøje til mig selv :-) altid gang i noget.
  Mange hilsner
  Linda la@aeldresgen.dk

  SvarSlet
 4. Jeg vil rigtig gerne vinde :) Jeg har gang i at strikke en lækker karrygul trøje til min veninde lille dreng, men mangler noget inspiration til nye projekter :)
  mvh Maria Kajgaard

  SvarSlet
 5. Jeg vil da også gerne vinde:) Jeg er i gang med at sy fastelavnskostume til min søn, han skal være jokeren fra Batman, så det er egentlig "bare" et jakkesæt, han skal have med grøn vest, blå bukser og lang lilla jakke. Det er et større arbejde, men til gengæld kan han bruge delene hver for sig bagefter, selv om den lilla jakke nok ikke er superanvendelig;) Derudover har jeg gang i et par grydelapper til min mor og en trøje til mig selv, men det er ligesom om, at det til mig selv altid kommer bagerst i køen.

  SvarSlet
 6. Uhhh det ville være så godt at vinde. Når der venter endnu en barsel lige om hjørnet. Pt hækler jeg en sys fredens djævlehue til lillemanden og har et babytæppe i tankerne til den lille ny.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Det vil jeg gerne vinde! Et håndarbejdsprojekt????Ups, jeg har da vist gang i flere. Lilla kjole til trunten og striktrøje til hende. Dertil ligger klar til striktrøje til mor her og masser af stof, som skal omdannes til totebags af forskellig art.

  SvarSlet
 9. Jeg er i gang med fastelavnskostume til min søn, som skal være klædt ud som stork. Jeg går og overvejer om jeg skal strikke den fine trøje med fjeren, der er i det sidste nye nummer af Marie's Ideer. Ville elske at vinde et års abonnement med masser af nye ideer :-)

  SvarSlet
 10. Sikke en skøn give-away! Det var hyggeligt at se dig og dine fine stempler på AOH-messen!
  Jeg er igang med en pigekjole med sømandsbobler fra Strikkebogen,dk og en "Merle"-vest fra Yarnfreak.

  Mange hilsner
  Tina (tina_pedersen@yahoo.dk)

  SvarSlet
 11. Jeg er begejstret for Maries Ideer, så jeg vil rigtig gerne være med her. Jeg har altid gang i mange projekter, bl.a. Flere små hæklerier. Og så er jeg nået til monteringen af en trøje til min søn. Der er mange tråde at hæfte, da det er flerfarvet mønsterstrik. Til gengæld bliver den flot, når den er helt færdig.

  SvarSlet
 12. Sikken skøn præmie. Jeg bliver farmor til marts, så lige nu strikker jeg på endnu en lille vest og en lille hue. Og ind imellem får mit reste-domino-tæppe også lidt opmærksomhed. Og så har jeg for resten også gang i den stribede cardigan fra 'Mange masker'.
  Kh Liselotte

  SvarSlet
 13. Det vil jeg så gerne vinde. Lige nu er jeg igang med at sy en masse tasker som sættes til salg på min blog
  Mvh Helena

  SvarSlet
 14. Jeg vil gerne vinde for der er nogle ret gode opskrifter med fra Pickles :-)

  SvarSlet
 15. Og jeg er ved hækle ny clutch til min blog :-)

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 17. Med mit held vinder jeg ikke.. men vil da give det en chance med at skyde et lod i puljen.
  Det kunne hjælpe lidt med kreativiteten nu hvor jeg er kommet på kontanthjælp og stadig søger mindst 5 jobs om ugen.. :)

  SvarSlet
 18. Uh det ville være en lækker vinterluksus. Fingrene er krydset

  SvarSlet
 19. Jeg har gang i lidt strikkerier. Mest baby ting til gaver da flere af mine venner venter sig 😊

  SvarSlet
 20. Der ligger hæklerier i kurven, der skal gøres færdige, så bladene ville være en hyggelig afveksling ;)

  SvarSlet
 21. Uh det gider jeg godt vinde:-) jeg har gang i glade striber til mig selv :-)

  SvarSlet
 22. Strikker sokker, sokker, sokker, pulsvarmere og tørklæder (har vævestrik-dille for tiden) - og har et par trøjer til at ligge og vente på den sidste finish - men selvfølgelig kan jeg altid bruge ny inspiration til den lange strikkeliste :)
  Hilsen Conny

  SvarSlet
 23. Uh. Jeg vil da rigtig gerne vinde. Jeg strikker tubesokker, Raglanify-sweater, hækler små-punge, trævler Arvingen op igen, hækler og strikker tæpper (har vist 5 i gang) osv. ☺️

  SvarSlet
 24. Det vil jeg gerne vinde, jeg strikke høst jakke :))
  Helleallan.larsen@gmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg er vild med bladet og vil elske at få det med posten i et helt år. Jeg har altid gang i en masse projekter både på hæklenålen og strikkepindene. Pt. har jeg en tendens til at starte flere projekter end jeg afslutter.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 26. Åh det vil jeg da rigtig gerne vinde :) Jeg har rigtig meget tid til overs nu da jeg sidder fastlåst til sofa eller kørestol da jeg i torsdags var så uheldig at brække min ankel 3 steder og måtte have indopereret 7 skruer og en plade. Jeg hækler småbørns tøj til min julehjælp indsamling - eller strikker på min addi maskine som heller ikke kræver "fodarbejde". Et abonnement på Maries Idéer vil helt klart være et kæmpe plaster på "såret" i denne tid.
  kh June
  jusp@hotmail.dk

  SvarSlet
 27. ÅHH, vil jeg gerne vinde... :-)

  Har lige p.t. gang i: Ice Shanty, Kornblomst fra Christel Seyfarth,, Matthe Jakken fra Skappelgenser samt Aska...

  SvarSlet
 28. Jeg syes Maries Ideer er et godt blad, så jeg vil meget gerne vinde et abonnement. Jeg krydser fingre og håber.
  Jeg er v ed at strikke Pels fra AD's bog Grønland, et par lange sokker, en topdown top som hedder Campbelle and 2nd, en poncho, som hedder Calais også valmuesjalet fra Christel Seyfarth.

  SvarSlet
 29. Det ville være så dejligt vinde, endnu mere inspiration til den lange ønskeliste over nye projekter:-) jeg har pt gang i en hæklet trøje til min datter og en strikket cardigan til mig selv... Derudover ligger der en lille bunke af ting og venter på at blive monteret:-(
  Lea
  Lea_dietzel(snabela ) hotmail.com

  SvarSlet
 30. Det vil jeg da gerne vinde! Jeg er lige gået i gang med at strikke en trøje til mig selv, det senest afsluttede projekt er fastelavnstøj til min søn.

  SvarSlet
 31. Jeg har gang i mange ting, Sort is af Annette D, strømper, tæppe, lalylala og en cardigan i 'fårelook' 😊 krydser fingre 🍀

  SvarSlet
 32. Hej jeg vil også gerne vinde, har flere projekter igang hæklet tefrakke, puder strik og hakning, strik kjole.men det bliver lige så stille færdig lidt efter lidt

  SvarSlet
 33. Mig, mig, mig!! :D Jeg har altid gang i så mange projekter! Men jeg forsøger at få færdig en strikket vest til min datter, og har også garn og opskrift til en hæklet trøje og tunika til hende. I tillæg er jeg i fuld gang med at planlægge et babytæppe til min veninde, og hæklede baby-leger. Jeg har også et broderi liggende. Der er nok mere, men det ligger lige gemt i min skuffe ;) Men jeg er altid på udkig efter at lære nye ting og blive inspireret - så synes derfor at dette magasin lyder meget interessant.

  SvarSlet
 34. Jeg har flere tørklæder, i både strik og hækling. Samt en taske i papirflet..
  elsker Maries ideer!

  SvarSlet
 35. Hvilket håndarbejdsprojekt!??! Lidt for mange. Strik til baby yes :)

  SvarSlet
 36. Hækler og syr så nål og symaskinen gløder, har gang i en masse lækkerier til min veninde og kammerat som venter deres første barn, lillepigen som hun bliver kaldt i vores husholdning

  Så ny inspiration i et helt år ville ikke være at kimse ad :)

  SvarSlet
 37. Det vil jeg gerne vinde. Så er der flere penge til mere garn og mere stof. Selvom jeg har for mange projekter i gang....

  SvarSlet
 38. det ville bare være så skøøønt:)
  coubak@yahoo.dk

  SvarSlet
 39. Vil være lækkert med ny inspiration!
  Jeg er ved at strikke Arvingen... Glæder mig til den er færdig og jeg kan komme i gang med det næste projekt som er et hæklet gulvtæppe i zpaghetti.

  SvarSlet
 40. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 41. Det ville være skønt at vinde.. :) Jeg har gang i flere ting - fastelavnskostumer til mine to drenge blandt andet - den yngste skal være Rasmus Klump (og er igang med at strikke huen) og min store skal være træ, så der er jeg igang med at udtænke planer med skumgummi og filt.. Og sidst men ikke mindst strikker jeg en Theo-sweater fra 'drengestrik' :)

  SvarSlet
 42. jeg laver ikke noget håndarbejde for tiden da jeg er syg men jeg kan kun håbe jeg er heldig og vinde :-)
  helle@mody.dk

  SvarSlet
 43. Det vil jeg gerne vinde. Iøjeblikket er jeg ved at strikke en sommertop færdig fra sidste år.

  SvarSlet
 44. Uhhh, de må gerne lande i min postkasse ;-) hæfter ender på en Marius og så skal der strikkes sokker, mens jeg overvejer næste projekt
  byrielski@gmail.com

  SvarSlet
 45. Jeg vil så gerne læse det fine magasin! Jeg har gang i en lille baby-cardigan til min kommende niece.

  SvarSlet
 46. Lækker give-away!!! Jeg er ved at lave Lutter Idyls vinkelsjal

  SvarSlet
 47. Iiiih hvor jeg bare håååååber!!!!!!! Er igang med en fin vest

  SvarSlet
 48. Håber jeg er heldig :-) Imens strikker jeg en kjole og cardigan til mig selv og har i dag købt 9 ruller Zpaghetti, der skal bruges til nye betræk på puder og hynder til mine køkkenstole. KH. Jette

  SvarSlet
 49. Jeg er startet på flet jakken fra det sidste nummer af Maries ideer. Så smukt et mønster. Dog også noget langsommeligt!

  SvarSlet
 50. Krydser fingre! Er igang med en popcorn bluse og en hæklet cardigan ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Mvh. Karen Louise Corydon

   Slet
 51. Jeg er i gang med et hæklet tæppe, der sandsynligvis aldrig bliver færdig, og en hæklet trøje, der snart er færdig ;-)
  Toenning@gmail.com

  SvarSlet
 52. Jeg strikker på en tunika til mig selv, og strømper til barnebarnet😃

  SvarSlet
 53. Jeg har gang i et hæklet tæppe, en hæklet væst, en hæklet kørepose og et strikket pudebetræk, men nye ideer er altid velkomne :)
  riis.simone@gmail.com

  SvarSlet
 54. Jeg kender ikke bladet, men har flere gange stået og stirret på det i Brugsen og parlamenteret med mig selv om det ville være noget for mig. Men Hey, ideer og ny inspiration kan man vel aldrig få nok af :-) jeg har også gang i rigtig mange ting, en hæklet boblepude, og masser af syprojekter som jeg SKAL ha gjort færdige, men den tid altså.....jeg ønsker mig at få mere gang i at lave papirprojekter og collage. Kh Mette

  SvarSlet
 55. Hvor ville det være skønt at få dumpet ind af brevsprækken...
  Jeg er i gang med at strikke min allerførste trøje, efter en opskrift der morsomt nok blev bragt i Maries ideer nr. 1 :)
  Jeg har aldrig rigtig turde gå i gang med så stort et projekt, men bladet inspirerede mig til at springe ud i det :)

  SvarSlet
 56. Jeg prøver lykken :-) Lige nu er jeg igang med 2 projekter. Jeg er ved at hækle en flodhest til en barselsgave og en pude til mig selv.

  SvarSlet
 57. Lækker præmie - jeg er med.
  Jeg er ved at strikke en "hendes-verden-sweater".
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 58. Ej hvor fint, ville jeg gerne vinde. Er lige nu igang med at opdage syning igen efter mange års pauser og har altid et hækle projekt igang. Drømmer om at lære og strikke. Men nu skal jeg først igang med at lære tunesisk hækling.

  SvarSlet
 59. Uha det kunne jeg godt tænke mig at vinde...Lige nu strikker jeg sokker både store og små...

  SvarSlet
 60. Tror min kommentar forsvandt. Men jeg er pt igang med et stort patchworktæppe. :-)

  SvarSlet
 61. Deltager med stor glæde:-) er igang med et farvestrålende hækleprojekt

  SvarSlet
 62. Jeg er ved at hakke en mini-poncho. Det ville være super hyggeligt at få dette blad i postkassen :-) God dag
  Mvh
  Susanne

  SvarSlet
 63. Det ville jeg gerne vinde - har gang i flere forskellige projekter: strømper, sweater, luffer, gardiner......

  SvarSlet
 64. Åhr min mor ville elske det. Det er hende der er producent på diverse uldstrømper og sweatre her. Hun er så sød til at lave alle de ting til os, mens hun både arbejder og laver quilling og alt muligt andet. Tænk sig at hun har hele 7 børnebørn, og 4 døtre. Ingen af os mangler strømper om vinteren ;)
  Hvis jeg vinder, er det til hende :)

  SvarSlet
 65. Det vil jeg også gerne vinde, da jeg ALTID køber bladet :) Jeg er også i gang med en masse forskelligt, hæklet harlekinhåndklæde, hæklet poncho, hue....

  SvarSlet
 66. Lækker præmie! Ville jeg super gerne vinde.
  Jeg har gang i et tæppe, nogle karklude og en sutteklud til min yngste dreng. :)

  SvarSlet
 67. Jeg er ikke igang med noget i øjeblikket, er gået lidt i stå og kunne godt bruge lidt inspiration tror jeg

  SvarSlet
 68. Det vil jeg da gerne læse og blive inspireret af.
  lige nu strikker jeg på et Helga Isager pandebånd til min søster. Planlægger en vest til min nevø i rester af kamel-uld og overvejer hvilken trøje jeg skal strikke til mig selv :-)
  mange hilsner
  Caroline

  SvarSlet
 69. Karklude - i alverdens forskellige hæklemønstre!

  SvarSlet
 70. Uh, det ville være en god fødselsdagsgave til mig ;) Lige nu har jeg både gang i en hæklet zigzag klud, en strikket Arne og Carlos julekugle, der aldrig blev færdig til jul, og en hel masse projekter, der stadig kører rundt inde i hovedet, men ikke er kommet på pinde endnu :)

  SvarSlet
 71. Det kunne jeg godt tænke mig at vinde! Jeg er lige nu i gang med Pels fra Annette Danielsen og en Velfærdsmodel fra Geilsk

  SvarSlet
 72. Hyggeligt blad som da gerne må inspirere mig det næste års tid.
  Lige nu er jeg i gang med uglevanter til min svigerdatter og en
  Space-invaders sweater til min mand, samt hæklede Hollywood Stjerner ^^

  SvarSlet
 73. Jeg har gang i alt for mange ting i gang i øjeblikket! En 50'er inspireret lace-bluse, en hæklet zebra og en broderet påskeløber! Det er fantastisk at kunne skifte i mellem det hele. :)

  SvarSlet
 74. Dejligt blad, dem vil jeg meget gerne vinde. Lige nu er jeg i gang med at designe broderimotiver til eleverne på 4. årgang, så ny inspiration er altid velkommen :-)

  SvarSlet
 75. Ups, jeg kom til at sige til min treårige, at jeg ville sy en Snehvidekjole til hende, til fastelavn - og de slår katten af tønden allerede i morgen i hendes børnehave!

  SvarSlet
 76. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 77. Jeg hækler og har gang i et "Karlas V-tæppe" til sofaen, et lækkert halsrør i en flot flot petroleumsfarve og så er der noget med at der skal hæftes ender i datterens "Merle og Magne" kjole. Men et blad med ny inspiration kan man da altid bruge!

  SvarSlet
 78. x fingre for at jeg kan forkæle min mor med denne skønne gave
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 79. Håber jeg vinder. Har gang i alt for mange ting. Strikker stømper, hækler håndklæde, laver perlehjerter mv.

  SvarSlet
 80. Jeg er igang med at sy slanger i stof sammen med to veninder. Slangerne skal sælges på et forårsmarked.

  SvarSlet
 81. Oh, det ville være så fint at vinde:-)

  SvarSlet
 82. Jeg er i gang med at lærer at hækle og så er jeg ved at lave en travel journal :)
  Elsker magaziner med en masse ideer.

  sabrine.rigmor@yahoo.com

  SvarSlet
 83. Jeg er i gang med at færdiggøre et kongeligt svøb. Et spændende og anderledes projekt.
  Venlig hilsen Jette

  SvarSlet
 84. Uh for en lækker præmie. Jeg studerer tekstildesign, håndværk og formidling og vi er netop startet på et strikkeprojekt med overskriften nordisk strikketradition. Rammerne vi har fået er at vi skal designe en hvid kjole, der skal være 3D og så skal der indgå lys. En vildt spændende opgave og en smule grænseoverskridende for den farveglade at skulle arbejde i hvid :)

  SvarSlet
 85. Jeg er i gang med Halla Bens HB 1A i Einrums fantastiske islandske garn med silke i.
  Kh Louise P

  SvarSlet
 86. Den præmie kunne jeg godt bruge.
  Jeg er igang med en del ting... Babytrøje af restegarn, 2 hæklede plaider, sy et par bukser. Så er der altid noget til enhver lejlighed :0)
  Hilsen Kari (septemberliv@gmail.com)

  SvarSlet
 87. Jeg vil elske at få endnu mere inspiration.
  For tiden strikker jeg på et kedeligt sjal i retriller til min søster. der skal dog hækles kant bagefter - det bliver godt da jeg selv har et.
  Til min daglige ½ time på motionscyklen hækler jeg på et håndklæde inspireret af harlekintern.

  SvarSlet
 88. Jeg har lige genoplivet mine hæklenåle og lavet mig en ny hue. Ellers er der altid gang i et par strømper og noget lidt større strik - lige nu en lille pigecardigan i silk+kidmohair - næste som at strikke med sky... Nå ja, så fik jeg vist også en håndten som jeg gerne vil tæmme.
  Mvh Elskebeth

  SvarSlet
 89. Jeg er i gang med et patchworktæppe, som jeg blot mangler at få sat en kant på.

  SvarSlet
 90. Jeg vil elske at vinde. Jeg elsker alt med håndarbejdet. Jeg har gang babytæppe, patchworktæpper og bukser til mine søskendebørn

  SvarSlet
 91. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 92. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 93. Åh det ville jeg VIRKELIG gerne vinde!! Jeg ELSKER at brodere!! Men hvis jeg skulle blive den heldige vinder, ville det være den helt perfekte gave til min elskede mor, som strikker og hækler på livet løs for at holde sine børnebørn varme i vinterkulden. Hun fortjener det SÅ meget ❤️

  SvarSlet
 94. Har vist gang i for mange projekter til de alle kan nævnes. Men ligenu hækler jeg tørklæder og broderer videre på to ting jeg svart håber kan blive færdige! Ih jeg vil også prøve om jeg kan være den heldige vinder!

  SvarSlet
 95. Jeg laver loops armbånd med min datter,de bliver så flotte.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet