søndag den 1. februar 2015

Indtryk fra AOH-messen 2015

Vores stand hedder Blogosfæren, fordi vi er bloggere, der gerne vil fortælle og vise, hvor megen inspiration man kan få på blogs og instagram. 
Her er Laura og Anne i et stille øjeblik, inden messen åbner for publikum.

Selvom jeg hækler meget, har jeg valgt at tage mine håndskårne stempler og art journals med på messen. For mig handler det om at vise et bredt udsnit af interesser - hobbies om man vil - og meget af min fritid går med at lave stempler til brug på breve, gavepapir og i mine art journals. 

 
Jeg havde lavet nogle få, håndtrykte net til messen. De blev revet væk af garnglade kvinder.

Smukke farver og designs fra Annes hånd. Desværre er det elektriske lys i hallen svært at tage gode billeder, der rigtig kan gengive farverne, i.

Vi afholdt otte gratis workshops i løbet af weekenden. Her har Laura fanget mig og en masse interesserede mennesker på stempelworkshoppen. 

At skære sine egne stempler er noget der interesserer både unge og gamle 

Som noget nyt tilbød jeg i år også workshops i art journaling. De var meget velbesøgte 

Her et resultat fra workshoppen, hvor en kursist har bygget en side op omkring sin indgangsbillet til AOH-messen - en god idé som en veninde gav mig, og jeg kunne give den videre til mine deltagere. 

Her er mit visitkort kommet med på en side 

Sara fra Butik Flittig havde lavet små krea-pakker til alle dem, der deltog, og de blev brugt i alles produkter; sikkert fordi de var meget inspirerende.

Det har været en SKØN messe-weekend med utrolig mange besøgende, der interesserede spurgte til alt vi havde med. Jeg tror AOH-messen sætter besøgsrekord i år, og jeg er helt glad i låget over alle de kreative og givende snakke jeg har haft med mennesker, der deler passionen for at skabe med mig. Tak for denne gang - håber vi ses igen til næste år!

Pictures and impressions from this year's Crafting Fair in Rødovre. We have had a splendid weekend with lots of happy and curious visitors. Hope to see you again next year!

1 kommentar:

  1. Hvor ser det også bare helt igennem hyggeligt ud! Jeg har "desværre" været ude at rejse - men næste år skal jeg altså bare med. Og jeg kan godt forstå, at dine net blev revet væk - de er superskønne!

    SvarSlet