onsdag den 7. maj 2014

Min næste hækleworkshop er i Holstebro!

Det her er, hvad der altid sker, når jeg skal tage billeder af mine ting... 

Nå, men den er her nu - en taske jeg har hæklet i Zpagetti-garn for længe siden. Først for nylig fik jeg gjort den færdig med grove læderremme som håndtag. Den er enkel at lave, og selvom det kræver gode fingerkræfter at sy remmene på med en lædernål, synes jeg resultatet er det hele værd. 

Min næste hækleworkshop kommer til at handle om netop Zpagetti-garn og læder. Hvordan kan de to materialer kombineres, og hvordan kommer man godt i gang med at hækle i det tykke garn? Det vil vi arbejde med LØRDAG d. 14. juni 2014 kl. 10-13.

Det er Preben fra garnliv.dk der har spurgt mig, om jeg vil tage den lange tur fra Næstved til Holstebro for at undervise og inspirere glade hæklere i det nord-vestjyske. Og det vil jeg rigtig gerne! Håber også at se nogle af jer, der læser med her på bloggen.

Preben har lovet, at vi får fine rammer for workshoppen i Holstebro Golfklub, og der er frokost inkluderet i prisen, så tag og kig nærmere på Garnlivs hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig workshoppen.

Jeg glæder mig allerede!

I'm hosting a crochet workshop in Holstebro in June. We will be working with Zpagetti yarn and leather in combination. You sign up for the workshop here.

3 kommentarer:

  1. That is a nice bag ! I think your little doggy likes it as well :-) !

    SvarSlet
  2. Det lyder ellers spændende, men der er en smule langt til jylland ;)

    SvarSlet
  3. I min hjemby.....:) Hvor hyggeligt.... Og så har jeg endda aldrig kastet mig ud i spaghetti endnu... Håber det kan presses ind i kalenderen..

    SvarSlet