søndag den 18. maj 2014

Garn og læder - workshop

Jeg har eksperimenteret lidt med at kombinere læder og Zpagetti-garn. Jeg er vild med det mørke læder og det fine, blomstrede garn. Det første projekt er færdigt, og det er en kurv, der kan bruges til at opsamle alle de der småting, der ellers ligger og flyder på bordet.

I've been experimenting with combining Zpagetti yarn and leather. I like the way the dark leather and the patterned yarn look together. This first project is a basket to collect all the stuff that normally would lie around on your desk.

Lørdag d. 14. juni afholder jeg en kreativ workshop i Holstebro, hvor vi skal hækle i Zpagetti, og der er mulighed for at kombinere det med læder. Deltagerne vil få opskriften på denne dejlige kurv, og sammen kan vi sikkert finde på endnu flere ting at bruge læder og garn til. Tilmeldingen sker hos Garnliv.dk og i samarbejde med Preben fra Garnliv har jeg også en giveaway på trapperne - så hold øje med bloggen de nærmeste dage!

I'm hosting a workshop Saturday June 14th in Holstebro. We are going to combine Zpagetti yarn and leather and hopefully make many fun projects. You sign up for the workshop at Garnliv.dk


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar