onsdag den 30. januar 2013

Supersøde mini-garnnøgler


De små garnnøgler i bomuld er fra Fox & Jane. Jeg er i gang med et lille, nemt projekt med dem, og jeg viser det her på bloggen, så snart jeg er færdig med det.

Indtil da kan du kigge på deres webshop, hvor nøglerne kan købes til 69 kr. for en pakke med 10 forskellige farver. Det er god kvalitet fra Marks & Kattens.

These small skeins of cotton yarn is from Fox & Jane. I'm working on a small and easy project using these, and I promise to show it here on the blog as soon as I finish it.

In the meantime you can take a look at the webshop, where you can buy a package of small skeins in 10 different colours for 69 kr. Good quality yarn from Marks & Kattens.

7 kommentarer:

 1. De er da nuttede, de små garnnøgler :) Jeg har set disse små sager et par gange, men der har garnet været i 100% acryl. Jeg kan desværre ikke arbejde med rene acrylgarner så jeg har måtte lade dem ligge. Jeg bliver nødt til, at gøre et lille indkøb så jeg også kan få et par nuttede små at kigge på. Tak for tippet.
  Jeg kigger spændt med på sidelinjen og venter på hvad du mon har fundet på at hækle denne gang. Ha' en god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det heller ikke så godt med acryl og blev derfor glad for at se, at de her var 100 % bomuld. God fornøjelse med dem, og jeg har lagt en idé på bloggen, som du måske kan bruge:)

   Slet
 2. Har set nogen små nogen i Søsterne Grene også, men vidste ikke lige hvad de skulle bruges til, så venter i spænding på hvad du har fundet på :)
  Hvis jeg bliver inspireret vil jeg dog benytte stedet du anbefaler i stedet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du bestemmer da helt selv, hvor du køber garn, men de små nøgler fra Søstrene er vist acryl, og de her er af bomuld. Smag og behag, men nu er der i hvert fald en idé til dig. Håber du kan bruge den:)

   Slet
  2. Ja de er nemlig af acryl, så bliver stedet du anbefaler - Skal lige høre de andre tøser i madklubben om de skal have noget med :)

   Slet
 3. Hvor ER de bare søde. Kan finde på at købe dem af den ene grund...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg kun alt for godt! De vil nu også være søde at have liggende i en lille kurv eller noget:) Ses vi på søndag?

   Slet