tirsdag den 29. januar 2013

I disse forkølelsestider...

Jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at prøve nogle produkter fra A. Vogel, der laver Echinacea-produkterne mod forkølelse. Egentlig synes jeg ikke det passer så godt ind på min blog med en omtale af nogle naturlægemidler, men jeg har en dreng på 11 år, der konstant går rundt og snøfter. I vinterhalvåret virker det som om, han er forkølet det meste af tiden, og det ville jeg rigtig gerne se, om vi kunne slippe af med.

Jeg prøvede at give ham Echinacea Hot Drink. Ud over echinacea er der også hyldebær i drikken, og den skulle være et godt alternativ til de almindelige paracetamolholdige drikke, der findes. Jeg tror måske, det er fordi min søn ikke er vokset op med min mormors hyldebærsuppe, at han syntes, det var en mærkelig smag. Han kunne faktisk slet ikke lide den, selvom han godt kan lide frugtte og lign. Han fik et par mundfulde, og jeg drak resten. Smagen var fin nok, men jeg fik altså ikke rigtig testet, om det kunne afhjælpe hans forkølelse...

Til gengæld roste både han og lillebror de Echinacea C Bonbons, som jeg også havde fået en pose af. De mente begge, at bolcherne hjalp til at få luft gennem næsen, og der er hverken farvestoffer eller kunstige aromaer i dem, så det er helt ok med mig, at de tager sådan et bolche indimellem.

En af mine gode kollegaer var meget forkølet i sidste uge. Jeg gav hende flasken med Echinaforce med hjem i weekenden, for dråberne anbefales ikke til børn, og min forkølede mand kunne ikke lokkes til at prøve de her naturlægemidler. I går spurgte jeg selvfølgelig interesseret til hendes helbred, og hun var faktisk ovre sin forkølelse! Min egen forkølelse tidligere på måneden, hvor jeg endnu ikke havde modtaget alle herlighederne fra A. Vogel varede i over en uge. Min kollegas varede ca. fem dage og gik ret hurtigt over efter hun begyndte at tage Echinaforce-dråberne tre gange om dagen. Hun sagde, at jeg godt kunne give dem sin anbefaling:)

Til gode har jeg at prøve Echinacea tandpastaen, cremen og sugetabletterne. Spørg gerne, hvis I vil vide mere...

4 kommentarer:

 1. Lidt bonus info - Echinacea optages gennem slimhinderne i mund og svælg, så et tip er at blande en dagsdosis af eks dråberne op i en drikkedunk, og så gå og sippe af det hele dagen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god idé - den er hermed givet videre - tak:)

   Slet
 2. Min erfaring med dråberne er også, at de forkorter forkølelsen med nogle dage.

  SvarSlet
 3. Helt tilfældigt faldt jeg over din fine blog !

  Det med hyldebærsuppe, det er noget min datters farmor gav min datter lige så snart der var optræk til forkølelse.
  Min datter fik højst lidt *løbenæse* og resten kurerede hyldebærsuppen.
  I dag nærmer min datter sig de 19 år, farmor er forlængst borte og er datteren en enkelt gang forkølet, bliver der sendt en tanke eller to til hendes farmor.

  Tak for kikket på din fine blog :o)
  Hilsen fra Bente.

  SvarSlet