lørdag den 27. oktober 2012

Et spørgsmål om jul...

Jeg ved da godt, det er lidt tidligt at vise juletræer, men Lis og jeg skal dele en stand på årets julemarked i Roskilde. Det er lørdag d. 1. og søndag d. 2. december. Hvis du har mulighed for det, skulle du tage et kig forbi. Jeg tror, der vil være mange lækre, håndlavede ting, som du kan købe både til dig selv og til julegaver.
For snart længe siden udtænkte jeg dette søde juletræ og har da også solgt en del. Vil det stadig være en idé at lave nogen og tage med?

Maybe it's a bit early to flash christmas trees, but Lis and I are sharing a stand at this year's Christmas Fair in Roskilde. A couple of years ago I made these felt christmas trees, and I'm thinking about making some more. Would you be interested?


20 kommentarer:

 1. JA Puk for de er så skønne!

  SvarSlet
 2. Altså, jeg elsker stadig mit mørkegrønne som jeg købte på det første julemarked i Odense :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre, Julia. Så tænker jeg at andre også vil blive glad for dem. Laver da nogle flere!

   Slet
 3. Ja! Skulle ønske jeg bodde i Danmark!

  SvarSlet
 4. Kunne du ikke "FIN-hækle" selve træet i stedet for at bruge filten, så det blev lidt mere "groft" og du ikke skulle lave de samme træer igen? Sikkert et stort arbejde men det ville være liiige dig! Jeg er helt klar over, at det er et spørgsmål om smag og behag dog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis træet blev hæklet, kunne "stjernen"(der nu er hæklet) være en trækugle, du kunne male noget fedt på...HOV! - hvordan fik jeg pludselig blandet mig i DIN idé? Beklager Puk....

   Slet
  2. Det gør ikke noget, at du blander dig:) Men jeg kan godt lide de træer af filt. Nu må vi se, hvad det bliver til, når jeg går i gang.

   Slet
  3. ....og så skal de selvfølgelig laves sådan! ;-)

   Slet
 5. Jeg skal også have stand på Roskilde julemarked - og vil da helt sikkert ligge (alt for mange!) penge i din og Lis´ stand ;) Og hvis du medbringer de fine juletræer kunne det meget vel være at jeg var nødt til at købe et :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da godt - både at du skal have en stand på julemarkedet, og at du måske vil bruge penge hos Lis og jeg:)
   Kom endelig og sig hej!

   Slet
 6. Oh! i wish i could hop over to Denmark to visit your stand!
  I like that little Christmas tree, a nice idea to make with
  the girls.

  Happy weekend x

  SvarSlet
  Svar
  1. Would love to see you in Denmark! :)

   Slet
 7. Jeg ville også være ivrig aftager af dit søde juletræ!!

  SvarSlet
 8. Hej
  Jeg spørger lige til noget helt andet -ja, eller vil da lige sige, at jeg allerede selv dagligt tænker på jul og julepynt, så synes kun det er en fryd, at se andre gøre det ligeså;-)
  Nå, men vil egentlig høre angående det babytæppe du tidligere har lavet en DIY til hos Yarnfreak (her er et link http://yarnfreak-blog.blogspot.dk/2011/11/superenkelt-babytppe-i-merinould.html)

  Vil egentlig bare høre om du kan huske størrelsen tæppet fik?
  Jeg har en mave der buler mere og mere og en lille dreng indeni;-) - Ja, og synes det enkle mønster og garnet især liiiige er mig:-)

  Gode hilsner Jonna (byfonna.blogspot.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jonna
   Jeg husker desværre ikke størrelsen på det færdige tæppe. Du må kontakte Yarnfreak og spørge.
   Kh Puk

   Slet
  2. Hej Puk
   Ok, det gør jeg:-)
   Kh Jonna

   Slet
 9. Hej

  Hvor er den dog fed det juletræ du har lavet dig der jeg skal have en stand på min søsters skole til jul så er i fuld gang med at lave ting til den tager sin tid men det så hyggeligt (: Håber du på vej inde i den dejlig juletid vi snart møder også jeg ville bare sige jeg synes virkelig godt om din blog jeg kigger tit på den men glemmer at ligge en hilsen så du også kan gå forbi min blog og se den hvis det lyster...

  Jeg svare desværre ikke tilbage på dit svar hvis det ikke ligger forbi min blogger da jeg desværre har det med at glemme (: Da der er rigtig mange blogger jeg besøger til tider (:

  Men håber at møde dig på min blog (:

  Hvis du vil have jeg skal linke dig må du smide en hilsen ved menuen under Links og fortælle hvor jeg skal ligge det (:

  Håber at høre fra dig (:

  Knus Lise

  SvarSlet