onsdag den 15. august 2012

Klar til efteråret?

Det er ikke helt let at gengive det fine mønster på de hæklede håndledsvarmere, når de er hæklet i mørkegrå Arwetta, men de er altså hæklet i et rigtig fint viftemønster. De er både bløde og varme, og jeg har lavet opskriften, så den kan købes i Fox & Jane.

På billedet er der hæklet kant med krebsemasker. I butikken kan du se et par med en kant hæklet med muslinger. I opskriften er der selvfølgelig skrevet, hvordan du laver begge slags kanter. 

Jeg er allerede i gang med mit par nr. 4, fordi de er så nemme og hyggelige at lave. Så jeg er klar til efteråret - altså på det hæklede tilbehør - ikke klar til at slippe sommeren sådan lige foreløbig, vel...?

One of the crochet patterns I've made for Fox & Jane is these wristwarmers with fan stitches. Crocheted in Arwetta - 80% merino, 20% nylon. They are warm and soft and I'm already working on my fourth pair. 


11 kommentarer:

  1. Wauw. De er total lækre. Så kan du alligevel godt glæde dig lidt til det bliver efterår :-) Kh Maria. Som for nylig har opdaget din blog, som jeg synes er helt utrolig fin.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Maria
      Mange tak:) Tjaeh, jeg er nu ikke så vild med efterår og vinter, men det går nok;)
      Dejligt, at du har fundet min blog og at du kan lide den. Velkommen til!
      Kh Puk

      Slet
  2. Hvor er de fine! Den opskrift ville jeg gerne have fingre i. Kan du ikke få dem til at lægge den i deres webshop? ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Sandie
      Tusind tak:) Det var da en god idé. Det spørger jeg dem om.
      Kh Puk

      Slet
    2. Super, håber det kan lade sig gøre :)

      Slet
    3. Kære Sandie
      Vores webshop er stadig under opbygning. Du kan sende os en mail på butik@foxogjane.dk, så sender vi gerne garn og oskrift i din retning. Venlig hilsen Trine og Jane

      Slet
  3. Hvor er de bare flotte. Men jeg synes selv, at det er svært at forholde sig til kolde dage nu, da det skulle blive næsten 30 grader de næste par dage. Flot at du kan! :-)Kh Charlotte

    SvarSlet
  4. Så er jeg også snart klar til efteråret :) Garn og opskrift er bestilt.

    SvarSlet
  5. Hvor ér de fine Puk. Jeg brugte også aftenen i går på at google ideer til håndledsvarmere til efteråret.

    Ved du hvor jeg kan finde en opskrift på en håndledsvarmer i glatstrik, med en tommelfinger i. Har ledt, men alle har sådan nogle fine mønsterstrik i og jeg vil bare have den i glatstrik.

    Kh,
    Synne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Synne
      Jeg strikker slet ikke, så jeg kender desværre ikke nogen gode opskrifter på strikkede håndledsvarmere. Håber da at du finder én:)
      Kh Puk

      Slet