fredag den 17. august 2012

Ville du læse et indlæg, der hed: "En gammel ryapude"?


I ferien gik turen bl.a. til Bornholm - et sted vi alle fire holder rigtig meget af. Som vanligt slæbte jeg hele familien rundt til loppemarkeder og genbrugsbutikker. Et af mine fund er den fine pude til 7,50 kr. Den er lavet i en rya-teknik jeg ikke kender. Elsker bare at falde over noget unikt og håndlavet - og så til den pris!

Found a really nice cushion in a thrift store in Bornholm where we stayed on our vacation. It's made with a rya technique I don't know. It was mine for 7,50 kr. Handmade and unique - pure luck!

10 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin og skønne farver - prisen ikke mindst lige så skøn, så forstår til fulde dine tilfredshed og begejstring for fundet :-)

  SvarSlet
 2. sådan et indlæg fra din hånd? Ja da :)
  Fin pude og så sjovt med teknikker man ikke kender ;)

  SvarSlet
 3. Super godt køb, det er lige før Hay og de andre ikke er ligeså fede..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nu også vild med Hay, men de puder ligger jo i alle hjem - at dømme efter boligmagasinerne;) Så jeg synes det er fedt at gå på jagt i genbrugsbutikkerne. Nogle gange finder man noget godt.

   Slet
 4. Det er et lækkert hjørne du har der. Mums...

  SvarSlet
 5. Er helt vild med farven på skabet. Kan du huske hvad den hedder og hvor den er købt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er flere år siden, jeg malede skabet, men jeg skal lige prøve at se, om vi stadig har dåsen med malingsresten stående:)

   Slet
 6. Kunne det mon blive rya, der skulle have en opdateret tur ? Jeg fornemmer, at der er lidt mere opmærksomhed om den gamle teknik. Hmmm... spændende.Har netop lavet en indlæg om det . http://re-de-sign.blogspot.dk/2012/08/rya-igen.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg helt sikkert! Har også set ryatæpper i opdaterede farveholdninger i en lækker boligbutik i Århus tidligere på året. Det kan være man skal til at se, om man kan huske teknikken:)

   Slet
  2. Hej Puk
   Fandt du ud af skabsfarven? Jeg er nemlig klar til at dekorere lidt om herhjemme og skal helt sikkert have malet et skab som dit.
   Hilsen Pernille

   Slet