tirsdag den 17. juli 2012

Danmark dejligst - Karrebæksminde

Aftensmaden blev indtaget på Martens Røgeri i Karrebæksminde. De har lige åbnet restaurant/café her i juli, og det er bare så hyggeligt at sidde helt ned til vandkanten og spise. De lukker tidligt, men vi sneg os lige til at få lidt mad, inden Carl gik hjem. (Det skal måske lige siges, at der har været røgeri her siden 1883, og man har længe kunnet sidde udenfor og spise sin fisk, men nu er det blevet lidt mere café-orienteret, og der er enkle retter på menukortet).
Min ældste søn, Silas, kan ikke lide fisk, så vi udnyttede, at han er på camping med bedstefar.
Desserten blev to kugler fantastisk, hjemmelavet is fra Enø Bageri. Mine favoritter er peanut og mint. Kommer du på de kanter, må du ikke snyde dig selv for at smage deres is. De laver den selv; frisk hver eneste dag mmmmmhhh.... og rygtet vil vide, at de kører is ind til de københavnska restauranter med fragtmand hver dag.


A wonderful evening spent in Karrebæksminde. We ate some delicious smoked mackerel at Martens Røgeri, and the dessert was freshly made Italian icecream from Enø Bageren.

4 kommentarer:

 1. Den is ser virkelig også god ud :)

  SvarSlet
 2. Mmmm der er så skønt! Jrg har kun været der en enkelt gang for 4-5 år siden, men da sad vi også og spiste fisk til frokost og så ned og nyde stranden efterfølgende :)

  SvarSlet
 3. åhh vi elsker Karrebæksminde og har holdt ferie der flere gange. Vi drømmer om en dag at få råd til et sommerhus på Enø!

  SvarSlet
 4. Åh, den is fra bageren. Jeg er kommet i Karrebæksmindes hver sommer hele mit liv (27 år - vildt!). Isen hos bageren er bare så lækker - vi er lige kommet hjem fra familiens sommerhus dernede og vi bruger godt nok en stor del af feriebudgettet på den is. :) Min favorit er lakrids og citron.

  SvarSlet