torsdag den 5. april 2012

Zpagetti i mit badeværelse!

Zpagetti-garn som du nok har regnet ud! Jeg har hæklet en bademåtte til vores badeværelse. Farverne er ret kække, synes jeg.


Tæppet er superenkelt at lave. Jeg har bare hæklet fastmasker i rækker. Der bliver selvfølgelig en del ender, der skal hæftes til sidst, når der er så mange farveskift, men jeg synes, det er det værd, når man ser resultatet.


Hvis du selv vil i gang, er det jo bare at købe garnet hos Yarnfreak. Jeg har brugt fire hele ruller samt en rest jeg havde liggende.

14 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud. Den limegrønne ser nærmest lidt neonagtig ud.

  SvarSlet
 2. Kære Puk
  TUSIND tak for den helt vildt skønne kaktus, jeg elsker den og den bliver virkelig beundret. Den står her i Rum11 og pynter så fint. Håber I havde en dejlig dag her i kælderen. Du er velkommen en anden gang.
  God påske
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, selv tak, Line! Jeg er bare så glad for, at jeg måtte låne jeres dejlige værksted, og det er da slet ikke utænkeligt, at jeg gerne vil låne det igen en dag:)
   Rigtig god påske til dig og din familie også.
   Kh Puk

   Slet
 3. Din bademåtte er så meget sjovere og smartere, end dem vi har fra IKEA. ;-) Bare så fin. Måske jeg skulle prøve en omgang Zpagetti? :-)

  SvarSlet
 4. Ih, det er pænt! Kan man også hækle sådan et tæppe i Grandma-stripes?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Det tror jeg godt du kan. Jeg har i hvert fald prøvet at hækle stangmasker i Zpagetti, og det gik fint.

   Slet
 5. Århh hvor er det flot! MEGET lækre farver!

  SvarSlet
 6. super fin den bademåtte - og ser endnu finere ud i virkeligheden, så jeg den ikke lige i forbifarten da du var i rum11!??

  Knus Karen Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, du gjorde da, Karen Marie:)

   Slet
 7. Utrolig flot tæppe.
  Kan du oplyse målene, så jeg kan beregne mig frem til cirka hvor mange nøgler, jeg skal bruge, hvis jeg selv vil prøve at gøre dig kunsten efter. Vi har en gang med lidt atypiske mål, jeg har længe ledt efter en løber men kan ikke finde en til målene, så det er en genial ide at lave den selv.

  SvarSlet