lørdag den 31. december 2011

Lav en mappe til din inspiration

Her på årets sidste dag, er der nok mange, der som jeg selv kigger lidt tilbage på året, der er gået. Hvad har jeg bedrevet? Fik jeg nået de mål jeg satte mig?
Og samtidig er det tid til at kigge fremad. Finde ud af hvad man vil have fokus på i det nye år. Måske skulle man samle alle de fede udklip, idéer og inspirerende tanker i en mappe, som man altid har ved hånden?
Det har jeg planer om at gøre, og jeg har allerede lavet en mappe til det. Sådan én kan du også let lave.


Jeg har brugt et gammelt ringbind i hårdt karton. Jeg har købt det på et loppemarked for en femmer, og der var nogle meget lidt kønne firserblomster på, så der skulle helt klart gøres noget ved det.
Et gammelt frottéhåndklæde fra den lokale genbrugsforretning kostede også en femmer, og det syntes jeg passede fint til mappen.
Jeg syede et mærkat på, hvor jeg havde stemplet ordet "INSPIRATION" på. Mærket på håndklædet var så fint, så jeg syede også det på forsiden. Alt sammen med en tæt zigzag med neontråd. Den er købt hos Stof 2000 i Kbh. Tro ikke at de har den slags i provinsen, hvor jeg bor...


Jeg penslede forside, ryg og bagside med almindelig hobbylim og lagde mappen ned på håndklædet. Herefter var det bare at pensle lim på indersiden og folde kanterne ind. Mappen lagde jeg i pres under nogle tunge bøger, mens jeg ventede på at limen tørrede.


Mappen er allerede taget i brug. Jeg har sat nogle fede udklip ind med idéer til indretning af arbejdsværelset, applikation på indkøbsnet, broderede brocher, uroer af papir og et udklip, der minder mig om, at vi skal skrive flere håndskrevne breve. Alt sammen ting JEG kan lide.


Hvad kan du lide? 


OG HAV SÅ ET RIGTIG DEJLIGT NYTÅR!
Tak for mange dejlige kommentarer og input i årets løb. Vi ses i 2012.


Nytår 2009
Nytår 2010

6 kommentarer:

 1. Fed idé :) Måske jeg stjæler den i det nye år :)

  SvarSlet
 2. Hvor smart! Og så til næsten ingen penge. Fed idé! Jeg har også et ringbind til at samle mine inspirationer og diverse ting. Måske skulle jeg også beklæde det...
  Godt nytår!

  SvarSlet
 3. Det var en smuk måde at lave sig en ide mappe. Den kopiere jeg nok lige med et en dag.

  Godt og lykkebringende nytår til dig og dine.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Det ser så lækkert ud, når du selv stempler med bogstaver. Er de bare købt i panduro el.lg og så noget stof farve?
  Godt nytår og tak for alle de gode ideer. :-)

  SvarSlet
 5. Fede mapper du laver , de ikke set sådan før .
  Godt nytår ;O)

  SvarSlet