tirsdag den 29. november 2011

Challenge?

Måske læste du med i går, da jeg pirkede lidt til den dårlige samvittighed over alle de projekter, man gerne vil nå at lave... 
I dag har jeg lyst til at dele en lille sød ting med jer. Pakken med den fine dekoration er også lavet efter en tur på Pinterest. Jeg har købt en papir-klipper, der kan lave de små runde papirfiduser med bølget kant. Tapen er masking tape, som er klippet op på langs, så det bliver ekstra smalt. Et par klip for enderne, og det er klar til at sætte på pakken. Jeg elsker kombinationen af det grove og simple indpakningspapir og de delikate pasteller på tape og papirfidus.


Billede og idé fra sweet as a candy
Idéen kom fra mit "board", der hedder "gift wrapping" på Pinterest. Jeg har efter mit indlæg i går allerede set et par idéer på forskellige blogs, som er ført ud i livet. Det er herligt. Hvis du vil være sikker på, at jeg ser dine, så send mig et link, når du er klar:)

11 kommentarer:

 1. Hvad er det for en papir-klipper du har købt :-) Kan den lave andre cirkler end den du har vist frem?

  SvarSlet
 2. Hej Puk.
  Ih, det er bare en rigtig god idé. Hvis jeg overhoved kan mønstre det overskud, vil jeg gerne være med på den leg. Måske i weekenden...
  ;-)

  SvarSlet
 3. Mrs. Poppins: Jeg købte den i Berlin, og den kan kun lave de her cirkler, som jeg har vist. Jeg ved, at Panduro Hobby også har nogle papirklippere - måske også Creativ Company.

  Marie-Louise: Tak:) Det haster jo ikke med at man laver noget. Jeg synes bare det er fjollet at lægge alle de idéer til side, hvis man ikke afprøver nogle af dem på et tidspunkt. Fedt hvis du vil være med!

  SvarSlet
 4. Sikke fin indpakning! Jeg må have mig en papirklipper asap.
  Kh. MiA

  SvarSlet
 5. så fint. Jeg pakker også meget ind i kardus papir for tiden men har ikke lavet så fine sløjfer.

  SvarSlet
 6. Super :-) tak. Virkelig fin indpakning forresten.

  SvarSlet
 7. Så fin indpakning. Jeg har tænkt mig at købe en helt rund cirkelskærere. Men nu skal det måske være med takker i stedet?! Eller begge dele..

  SvarSlet
 8. Fede fede Diy'er jeg siger tak for Massa af inspiration!

  SvarSlet
 9. Super fint.
  Ved papirdesign.dk har en masse forskellige punch-halløjer (ja hvad kaldes de egentlig..?)

  SvarSlet
 10. Takker for de rare kommentarer.

  Jeg selv er også helt vild med den papirudklipper med takkerne:)

  SvarSlet
 11. Jeg har også tænkt mig at købe en helt rund samt en med buerne på som den du har. Hvor stor er diameteren på den du har købt? Så jeg har en idé om hvor stor den skal være når jeg anskaffer mig dem :)

  SvarSlet