torsdag den 11. august 2011

The Puk Project fylder 3 år!Det er ikke en gang løgn. I dag fylder min blog 3 år, og hvor er der dog sket meget på de år. Mit første indlæg så sådan ud. I dag er jeg ligeglad med at folk griner af, at jeg hækler, og jeg synes faktisk at kendskabet til hækling er blevet større i min omgangskreds siden dengang for tre år siden.


Lad os fejre det!


Men hvordan?


Med noget hækling selvfølgelig. 


Kom med et forslag til en hæklet ting, jeg kan udlodde som en fødselsdagsgave fra mig til en heldig læser. Senere, når jeg har hæklet gaven, laver jeg en giveaway.


The Puk Project turns 3 today! I will celebrate by giving something away, but what should that something be? If you have any suggestions to a nice thing, I could crochet, please let me know in a comment below. Later I'm throwing a giveaway with a chance to win, what I've crocheted.

17 kommentarer:

 1. Hold da op 3 år ! Jeg ligger mig til som følger på fødselsdagen. Tillykke med den. Måske en lille lækker tevarmer kunne være et forslag til den kolde tid vi nu går imøde, gerne i løvfaldsfarver :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen, dejligt! Jeg har altid godt kunne tænke mig et eller andet storladent smykke, som var hæklet - gerne i en sort eller skarp farve, så det fremstår sådan lidt grafisk... om det er en oversizehalskæde, fingerring eller armbånd er mig underordnet... måske det kunne inspirere til noget?

  SvarSlet
 3. Hej Puk!
  Tillykke! Og tak for en inspirerende blog :-)

  Jeg drømmer om en lang halskæde med en hæklet kugle (eller flere), som matcher de skønne ringe jeg har købt af Camilla.

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 4. stort tillykke med 3 års dagen !! Uha, jeg synes det er svært at finde på noget, der ikke allerede er hæklet. hvad med en æske/boks med låg evt.?

  SvarSlet
 5. Tillykke tillykke :) Det ville være fantastisk at vinde et hæklet smykke eller en fed sofapude. Jeg er meget spændt på, hvad det bliver :)

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen. Mon en broche eller et smykke kunne være en ide´.

  SvarSlet
 7. En hæklet ugle pude.. måske ikke mega stor.. Er vild med hæklet dyr og ugler.. eller en til en nøglering.. :0) Tillykke med de 3 år:0)
  KH Iben

  SvarSlet
 8. Nåhh ja, en hæklet rund DOT pude (som jeg godt nok allerede har set et sted her i blogland men den kunne være rigtig fin)

  SvarSlet
 9. Gratulerer med dagen! Jeg liker din blog, dine ideer og alt du lager så godt. Jeg kom nå på at jeg kunne godt tenkt meg en slik street-art-aktig sak til treet der postkassen vår henger. Så kunne treet fått et skjerf, og en ny postkasse. Det tror jeg hadde blitt fint, så det er mitt forslag til giveawayèn. Som jeg håper å vinne, hihi.

  SvarSlet
 10. Stort til lykke...tænk vi er næsten lige gamle...øh unge, som bloggere i hvert fald.
  Hæklet the varmer...helt klart. Og jeg ville gerne vinde den bagefter naturligvis.

  Karen

  SvarSlet
 11. sidder her og fryser om tæerne, så en hæklet varmepose ville være godt:)

  SvarSlet
 12. Hold da fast tillykke med fødselsdagen :)

  Her kunne jeg godt tænke mig en hue til min lille trold - en af dem med bjørne øre på :)

  SvarSlet
 13. Tillykke med de 3 år:-) jeg kunne forestille mig at en hæklet moustache pude til sofaen kunne blive fed!!!

  SvarSlet
 14. Tusind tak for lykønskningerne og de gode idéer til hæklede nyskabelser. Keep them coming!

  SvarSlet
 15. Tillykke!
  Et hæklet vægur som altid står på kl. 9. Så er man ikke for tidligt på den og man har stadig hele dagen foran sig. :-) (ligesom dit armbåndsur, bare større)
  ...og en hæklet hæklenål...

  SvarSlet
 16. Hækl et selvportræt! Eller en guirlande med runde kugler i neonfarvet garn. I det hele taget ønsker jeg mig vildt noget der er hæklet i neonfarvet garn. Det er næsten ligegyldigt hvad!

  SvarSlet
 17. Wow tillykke, hvor vildt 3 år, godt gået! Alt fra din hånd er kærkomment!!

  Knus og dejlig weekend til dig - Karen Marie

  SvarSlet