mandag den 8. august 2011

En hyggelig dag i butikken
Lørdag var jeg i butikken i Århus, og det var så hyggeligt. Jeg har serveret lidt garnrester på et fad, så man altid kan gribe en hæklenål og lidt garn, hvis man skulle få lyst.Og så hjalp min skønne dreng mig med at pynte vinduerne.

Jeg havde en dejlig dag i butikken. Fik hæklet en del på vores tæppe og hilste på en masse søde og nysgerrige mennesker, der kiggede forbi.

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Hej Puk
  Hvor ligger din butik i Aarhus?
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Den ligger i Hendrik Pontoppidansgade 2, kl. th.
  Camilla (som har bloggen Karamella) og jeg laver butikken som en webshop, men vi regner med at holde åbent i den fysiske butik en gang om ugen, når det hele står klar. Meget snart, kommer der varer på hylderne. Vi kommer også til at tilbyde kurser i hækling.
  Hæng på her for mere info:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 3. Åh gad godt bo lidt tættere på, så man kunne kigge forbi :)
  T

  SvarSlet
 4. Hej Puk...
  Jeg mener at ha set en udtalelse fra dig her på tekst tv her til morgen.. Om hæklede skilte.. .. Okay.. du er jo en berømthed..:0) fantastisk...Men vi bliver da bare ved at lave street art i vores hæklerier i byerne.. ik..Da jeg er en fast læser ved dig, måtte jeg lige skrive til dig..Ha en dejlig dag.. KH Iben

  SvarSlet
 5. Mama-T: Åh ja, det kunne være dejligt at se dig til hækling en gang imellem:)

  Iben: Ja, jeg blev interviewet til Nyhederne på P4, fordi der er lavet noget yarn bombing i Kbh, som jeg dog intet har med at gøre. Jeg har tidligere lavet noget garn-graffitti, så de spurgte mig om min holdning. Ja, hold da op... en berømthed! ;-)

  SvarSlet