lørdag den 5. februar 2011

VAREHUSET - kig ind og bliv inspireret!

På Vodroffsvej 24 a, Frederiksberg ligger den mest fantastiske lille butik! Den hedder Varehuset, og jeg læste om den i Vi Forældre i januar og vidste med det samme, at jeg måtte ind at se butikken, når jeg skulle til København næste gang.

Men lad os gå indenfor og se nærmere på Leises skønne ting.

 Leise er billedkunstner og sælger sine malerier, collager og skulpturer fra butikken.

I 2003 begyndte hun på at lave håndlavede accessories, bl.a. armbånd, små tasker, ringe og brocher. Alt sammen smukt udført med masser af detaljer og lækre farver. Hun håndbroderer meget, og hendes ting tager selvfølgelig rigtig lang tid at lave.

Her har hun været i gang med hæklenålen. De hæklede ærter i bælg er bare for herlige, synes jeg!

Smukke unikaveste til børn, laver hun også. 

Dukkerne har Leise lavet ved selv at farvelægge sine smukke tegninger på stof og herefter sy dem sammen og putte fyld i. De har et flot udtryk, hvor gammelt legetøj og glansbilleder fra 1950'erne møder nutiden i et moderne børneunivers.

Lov mig at klikke på billedet her for at se det stort! De fantastisk smukke håndbroderede billeder koster fra 700 kr. og kan også købes i butikken.

Jeg fik mig en lang snak om håndarbejde og business med Leise i går, og jeg får ingen procenter eller noget for at reklamere for hendes fine butik, men jeg viser dig blot billederne, for at du kan blive fristet til at besøge Varehuset, for det er virkelig en æstetisk oplevelse at gå på opdagelse i Leises kunstneriske og legende univers.

Kender du allerede butikken?
Er du også vild med Leises smukke håndarbejde?
Ville du ikke også godt kunne sælge armbånd til 700 kr. pr. stk?

3 kommentarer:

 1. Det er verdens sejeste sted!

  SvarSlet
 2. Spændende butik. Der må jeg ind og kigge:-)

  SvarSlet
 3. Hej Puk

  DEN butik kender jeg allerede. Tak rigtig, rigtig tit forbi og snakker med Leise eller trykker næsen mod ruden. Hun laver de mest fantastiks, finurlige og poetiske ting med et godt strejf af humor.
  Fantastisk lille butik.

  stine:)

  SvarSlet