søndag den 6. februar 2011

Mænd vil ha sex - kvinder vil ha rengøring!

Måske er det noget, jeg har læst i en bog engang for længe siden - måske er det noget jeg selv fandt på i dag - i hvert fald slog det mig her i formiddags, da jeg febrilsk rendte rundt i vores store hus og forsøgte at få det til at se nogenlunde ryddeligt ud, at kvinder og mænd bare er SÅ forskellige! Surprise! Det var lidt af en bombe, jeg smed der, jeg ved det godt. 
Nå men, det jeg mener er, at mænd, de vil gerne have sex, før de gider at gøre rent (Måske vil de bare gerne have sex før alting...). Hvis de får sex først, så går alle de der huslige opgaver altså bare lidt lettere, hvorimod kvinder, i hvert fald nogle af dem, er indrettet sådan, at hvis hele huset roder og trænger til at blive støvsuget, så vil de hellere have det ordnet først, før de begynder at tænke på det frække.
Og lige præcis derfor er vi engang imellem lidt uenige herhjemme;-)
På en måde er det helt vildt åndssvagt at tænke sådan, men på den anden side, er jeg sikker på, at der sidder en hel del kvinder derude, der kan nikke genkendende til mine ord...?
Tager gerne i mod søsterlig opbakning - eller en rødstrømpeagtig modsigelse!

10 kommentarer:

 1. Jeg stødte på en anden sjov ting forleden.

  Man ved nu at mænds hjerner er 18% større end kvinders.

  Man kan bare slet ikke finde ud af hvad i alverden de (mændene)bruger de 18 % til.

  Glædelig søndag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Jeg er kanskje sjelden, men hos meg er det meste viktigere enn støvsuging og rydding...jeg pleier å si at det er nok ingen som ligger på det siste og tenker "åh, at ikke jeg støvsuget oftere" men det er vel mange som ville ha elsket mer, danset mer, lekt mer med sine barn... (Men siden jeg ikke har noen mann så kan jeg jo bruke tiden jeg skulle brukt til sex til å rydde og støvsuge!) haha ;D -og så er det jo noe veldig deilig med et rent og ryddig hus, kanskje man nyter alt bedre da? *♥*

  SvarSlet
 3. Jeg er igang med at læse denne bog:

  http://stjerne-drys.blogspot.com/2011/02/en-uventet-pakke.html

  Den er skræmmende og morsom! Mest fordi jeg har tænkt præcis de samme tanker, som mange andre kvinder sikkert også har. Og så handler om alt det mænd ikke er lige så gode til som os kvinder ... pudser lige glorien ;)

  SvarSlet
 4. Hvor ville jeg have frydet mig, hvis du havde det lige omvendt, så manden ville rengøre og du ville sexe! Men jeg kender det - desværre

  SvarSlet
 5. Hjernemæssigt hænger det sådan sammen at kvinder er mere detaljefokuseret hvor mænd ser det store overblik. Jeg er ret så fascineret af mange mænds måde at have et gigantisk rod, men stadigvæk ved lige præcis hvor skruetrækkeren ligger. Nogle gange ville jeg ønske at jeg kunne overkomme rodet og lade det være rod og så tænke lidt mere på det frække - altså rodet går vel ingen steder alligevel.

  SvarSlet
 6. Wauw, det er faktisk et rigtig stort spørgsmål! Jeg må indrømme det har sat nogle tanker i gang. Jeg ELSKER sex! Det ligger jeg ikke skjul på. Men jeg sætter altså også stor pris på et pænt og rent hjem...

  SvarSlet
 7. Hej Puk

  Jeg kan kun sige, at det kender jeg godt!

  Kærlig hilsen
  Rikke,
  Sindsyg Rengøringsmaniac

  SvarSlet
 8. Hjemme hos os er det vel på en måde omvendt. Min mand vil helst have at ALT er ryddet op hele tiden og går fuldstændigt i bro når vi roder. Jeg trives derimod meget fint i rod. Forskelden er vist mest at det min mand ser som rod ser jeg som projekter mig og ungerne har gang i (legobyer og kampen mod vasketøjet indbefattet).

  Jeg går gennem rodet med øjnene fæstnet på små oaser af pænhed i vindueskarme og småborde og så går det fint. Min mand derimod vil, hvis han rydder noget som helst op (for det er jo ikke hans rod vel...), anbringe det hele lige netop dér i vindueskarmene og på bordene for han ser mest på de store flader på gulve og spise - arbejdes borde.

  SvarSlet
 9. Mænd vil bare have sex PUNKTUM!
  Jeg foretrækker nu også sex fremfor rengøring :-)
  Jeg har tit hørt mænd sige at "rengøring ikke rigtig siger dem noget". Men hvad i alverden får dem til at tror at det siger os kvinder noget??
  Kisser - Vi ved jo godt at det ikke er størrelsen det kommer an på ;-D

  SvarSlet
 10. Kisser Laptern: Det gad jeg også godt at vide... hvad de bruger de ekstra 18% til:)

  Mie: Du har meget ret i, at man hellere skal bruge tiden på alt det sjove og dejlige, men engang i mellem er man jo nødt til at få huset til at se ordenligt ud. Jeg er heller ikke fanatisk:)

  Maria: Jeg læste et interview med forfatteren, da hun lige havde skrevet bogen. Den lyder god. Jeg brokker mig også nogle gange herhjemme over, at jeg er udnævnt til projektleder. Synes ikke jeg har ansøgt om den stilling! Men vi kvinder er bare bedre til at have styr på alle de der detaljer.

  Onkel Anne: Heldigvis nåede vi begge dele i går:):):)

  Mivs: Helt klart. Det kunne være rart at tænke som en mand engang i mellem - dejligt ukompliceret og med plad til alt det sjove;-)

  Lisa: Jeg er også vild med sex. Absolut ikke vild med rengøring, men det er noget min hjerne siger til mig - at her skal se pænt ud...

  Fru Ekelund: Jeg er heldigvis ikke sygelig rengøringsfreak, men det kommer vel over enhver indimellem...

  Marina: Er det også omvendt med sex?

  Britta: Enig! Rengøring siger sgu da heller ikke mig noget, men nogle gange siger nullermændene BØH så højt, at jeg bliver nødt til at tage kampen op. Og ja - sex er da sjovere end alle huslige pligter!

  SvarSlet