tirsdag den 28. december 2010

Kender du det?

Man forsøger at spise, drikke kaffe, blogge, tænke store tanker, fotografere, tysse på børnene, planlægge indkøb og drøfte planer med manden PÅ SAMME TID!
Nå ja, sådan er det i hvert fald her...
Men det der kaotiske er også lidt spændende. Jeg har gang i tusind ting, og ideerne myldrer til mig. Jeg har fået en fantastisk bog i julegave, som hjælper mig på vej.
Jeg er bl.a. i gang med en større oprydning på mit arbejdsværelse, og det betyder faktisk også noget for dig! Jeg rydder nemlig ud i nogle bøger, og jeg har tænkt mig at tage billeder af dem og vise dem her på bloggen. Så vil jeg simpelthen forære dem væk! Der er fagbøger fra min seminarietid, og der er et par loppefund, der også har lidt med mode eller håndarbejde at gøre. Men det der med at lægge dem ud til skue her, bliver altså først, når jeg har været til julefrokost hos bonusdatteren. Håber der er nogen, der synes, det kunne være sjovt at overtage en bog fra mig - tihi - vent nu og se, hvad det for nogle:)

Og så skal jeg lige huske at sige TAK til dem, der har skrevet angående kvindebevægelsen og hækling. Jeg sad og rugede længe over de ord, jeg skrev i går. Har virkelig tænkt meget over mit budskab. Tak fordi I tog så vel i mod det. Jeg har svaret alle, og du kan stadig nå at give din mening til kende, hvis du læser indlægget.

7 kommentarer:

 1. Det lyder da som en interessant bog, måske skulle man få kigget lidt i den ved lejlighed!
  Synes også dit indlæg om hækling satte tankerne igang. Jeg er en af de første i min omgangskreds der er begyndt at hækle, og folk kigger virkelig mærkeligt på mig når jeg fortæller om det eller hiver hækletøjet frem på en cafe. Men det smitter og efterhånden finder flere og flere veninder hæklenålene frem. Og det kan jeg jo godt forstå, for elsker jo selv at hækle!!
  Vil da lige holde øje med bøger du vil af med :)

  Håber du har haft en vidunderlig jul.
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Puk jeg har tænkt meget på dig i dag. For jeg har ryddet op på mit sybord, og nu kan man se at det er et dejligt hvidt bord. -der er sågar plads til min computer, så jeg sidder netop nu herinde i soveværelset...
  Nu ligger der så et par bunker på gulvet som skal ses igennem, men det er til at overskue.
  Mens jeg ryddede op, tænkte jeg, gid jeg havde et rum som dig, og gid at du boede lige om hjørnet! Men togforbindelsen mellem København og Næstved er heldigvis ikke helt umulig!

  SvarSlet
 3. Anne: "Elsk dit hjem" er den fedeste bog, du kan give dig selv, hvis du gerne vil gøre noget ved dit hjem og dermed hele din tilværelse. Det hele hænger sammen ifølge Ranvita La Cour.
  Jeg er glad for at høre at hækling smitter:)
  Jeg har haft en rigtig dejlig jul. Det håber jeg også du har!

  Gaia: Hvor er du god, at du har fået ryddet op. Jeg er som sagt også i gang, men det bliver en større omgang. Jeg vil skille mig af med en masse, der bare har ligget på en hylde i de sidste fire år (eller mere!). Og grunden til at jeg rydder op er for at der skal blive plads til nye projekter, der skal føres ud i livet, og en del af dem skal laves sammen med dig, så du kommer bare! Tak for tankerne:)

  SvarSlet
 4. Jeg kender i den grad at have gang i ALT !!!! ;-)

  SvarSlet
 5. Ranvita er fantastisk jeg har været på hendes bagua kursus - kan anbefales! det er Elsk dit hjem "live" over nogle måneder.Hvis du har gang i den helt store oprydnings tur og har svært ved at give slip på ting du har samlet kan jeg anbefale Karen Kingstons bog "ryd op i dit rod".

  SvarSlet
 6. OM jeg kender??!!! Også i den grad.

  SvarSlet
 7. Hej Puk
  Jeg kan så godt følge dig, ang. at multitaske, som du skriver. Men skønt at høre om det drive du har, og jeg kan godt forestille mig den glæde det er at være fyldt med ideer som bare skal udleves. Dejligt indlæg.
  Rigtig godt nytår
  Miss AD

  SvarSlet