søndag den 14. november 2010

Ufærdige projekter

Jeg har skrevet om det før... at jeg har mange ufærdige projekter liggende. Jeg er ikke typen, der skal lave noget færdigt, før jeg går i gang med det næste, hvis jeg pludselig får en brilliant idé, som skal prøves af. Sommetider bliver et igangværende projekt også bare mislykket, eller jeg kan ikke komme videre med det. 

Sådan var det med denne halskæde. Jeg synes selv, det var en smart idé at hækle rundt i et rør, fylde røret ud, og sy en knap i som lukning. Men jeg hæklede røret og kom aldrig videre. Synes det var uoverkommeligt at skulle fylde sådan et langt smalt rør ud, og hvordan skulle lukningen være?
Men... Jeg fandt den halvfærdige halskæde i en kurv med garn forleden dag, og fandt pludselig ud af, hvordan den skulle laves færdig. Så her er den. En unikahalskæde som der nok ikke bliver lavet flere af...

Kender du det med de mange halvfærdige arbejder?
Eller tvinger du dig selv til at strikke sweateren færdig, før du tillader dig at gå i gang med det næste projekt?
Kan du lide halskæden?

Der er også andre måder at lave hæklede halskæder på - se bare her eller her

9 kommentarer:

 1. uha, dét kender jeg godt!

  Fandt forleden nogle puder jeg gik i stå med for en 3-4 år siden... og nu gider jeg slet ikke lave dem færdige! :D De er broderet, 30x30 og fyldt næsten HELT ud med korsting... puha et arbejde...

  Pt er jeg igang med en masse, men det gør ikke noget - for når jeg går lidt i stå med det ene, fortsætter jeg blot på det andet. Smart, Smart!

  Jeg synes halskæden er meget fin!

  SvarSlet
 2. kender det udemærket godt. Jeg har altid 100 projekter igang.Kan bare ikke lade vær med at gå igang hvis jeg lige pluselig få en ide. Fik Lavet et tæppe færdigt her den anden som jeg begyndte på for over et år siden. jeg skal ikke være bange for at kede mig, for hvis ikke ideerene strømmer til mig har jeg en masse liggende jeg kan få gjord færdige.
  Gog dag.
  /maria

  SvarSlet
 3. Jeg er nok lidt midt i mellem - jeg har altid flere ting i gang og men får langt det meste færdigt. Jge opdagede for nyligt at havde et par UFO'er som jeg gør indhug i løbnde og nu ligger min hvirvelstrøm stille den skal jeg have ro til at nyde at montere :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har simpelthen så mange ideer i hovedet, at det ofte ender med halvfærdigheder. Men jeg øver mig...
  Den kæde er da i øvrigt alt for fed!

  En af mine halvfærdigheder er i øvrigt en kæde, der minder om dit først link:)

  SvarSlet
 5. Jeg har alltid minst 5-6 prosjekter liggende i kurver og skuffer, og det er sjov når jeg plutselig klarer gjøre ferdig 2-3 av dem på et par dager ;o)
  Halskjedet var kult, og om jeg skulle komme til å hekle meg et slikt selv, tror jeg at jeg ville pyntet det litt med noen flotte knapper også :o)

  SvarSlet
 6. Hold da op ja!! Jeg har i hundrevis af projekter i tankerne, kun få kommer ud og endnu færre bliver færdige. Heldigt for den fine halskæde at den blev helt færdig.

  SvarSlet
 7. Åh jo, det kender jeg rigtig godt... Har en hylde på min reol - kun tilegnet de projekter der aldrig er kommet videre.. Når hovedet er så fuld af idéer, er der bare nogle projekter der alrdig bliver færdige - de må vige pladsen (og ikke mindst tiden!) for andre, måske mere spændende projekter... Ind i mellem tager jeg mig sammen, og gøre nogle af tingene færdige.. Men det er altså ikke så tit...

  SvarSlet
 8. Åh-ja, det kender jeg alt for godt!
  Jeg har gang i så mange småprojekter (sy, hækle, strik) og de ligger fint rundt omkring i kurve, bøtter og tasker - lige til at hoppe tilbage til, når jeg finder dem, haha! Tsk tsk :)
  Fin halskæde forresten.
  God mandag. T

  SvarSlet
 9. ja det kender jeg alt for godt! har altid gang i mange forskellige ting og helst på én gang ;) men sådan er det med os kreative mennesker tror jeg, at når vi får en ny idé så bliver det bare nødt til at blive prøvet af :)

  SvarSlet