mandag den 15. november 2010

Krybbespil

Jeg har længe ønsket mig et krybbespil - helst i træ - men jeg er meget kritisk i forhold til kvaliteten og udseendet af figurerne. I Berlin fandt min kære mand denne udgave til mig fra Playmobil. Anderledes, ja! Den kunne jeg ikke stå for. Krybbespillet kommer til at passe perfekt ind i det snelandskab, vi plejer at lave i vindueskarmen i december.

Laver du også snelandskab?
Er du mere til nisser end Jesus-barn?
Tør du vise dit krybbespil frem på din blog? Så send mig linket!

10 kommentarer:

 1. Vi har også en playmobilversion, men de står ikke i en zoo-indhegning, de har skam deres egen lille foldud-fold ;o)
  Faktisk har jeg en opskrift på et hæklet krybbespil fra en gang i 70'erne, skal flashe den ved lejlighed....

  SvarSlet
 2. Dét er da god humor og kreativt med et playmobil krybbespil. Men nej, vi har ikke noget krybbespil herhjemme - og får det nok ikke - men jeg synes dit har et rigtig fedt twist af humor.

  SvarSlet
 3. tillykke med dit playmobil krybespil, det er alså humor.

  Har du forresten set det billede jeg har taget fra det svenske magasin 1001 ideer, du kan finde et link dertil i mit indlæg "inspirerende blade".Super fint hæklet krybbespil.
  stine:)

  SvarSlet
 4. Fint krybbespil, og dejligt anderledes! Jeg har desværre ikke noget krybbespil at vise frem...men jeg kunne egentligt godt tænke mig et!

  SvarSlet
 5. Linda: Vil du ikke lige fortælle, hvis du flasher den hæklede version? Jeg vil vildt gerne have en opskrift på en hæklet version.

  Maiken: Ja, det er vigtigt med humor - også i juletiden:)

  Stine: Jeg har lige tjekket dit indlæg med bladet. Er der opskrift til? I like! Vil vildt gerne have en kopi, hvis du er frisk.

  Turid: :-)

  KirstenK: Så er det på jagt efter et krybbespil:)

  SvarSlet
 6. I Norge kaller vi det "julekrybbe" og jeg har en gammeldags en etter min kjære farmor hvor figurene er laget av porselen. I julen pleier vi å pynte den med bomull som snø, min sønn (da 3 år gammel) fikk oppdraget med å legge snøen på plass, med det resultat at stakkars Jesusbarnet snødde helt ned stakkars... så sa han så fint: SE Mamma, så fint det ble, med Jesusbarnet, Maria og Johansen! Han hadde ikke helt fått med seg navnet til Josef kan du si... et artig minne som vi ler av begge to nå hver gang julekrybben settes opp ♥

  SvarSlet
 7. Hej Puk
  Ja, er det ikke fedt vi kommer og besøger dig? Glæder mig os' helt vildt meget. Har godt set dit indlæg, havde bare lige så mange ting i hovedet på det tidspunkt - så gik og tog tilløb til at skrive dig en mail. Jeg tager opskrift med på søndag. Ser frem til at møde dig :)
  KH Camilla

  SvarSlet
 8. Mie: Det var en sød historie med ham Johansen:)

  Camilla: Det bliver superfedt at ses! Glæder mig som et lille barn.

  SvarSlet
 9. fint krybbespil du har fået. Jeg arvede et af svigerforældrene sidste jul, jeg tror ikke det kommer op i år heller, men det er da meget sjovt at have og nok mere aktuelt når der er børn og man kan lave et helt landskab ud af det.

  SvarSlet