søndag den 5. september 2010

Det' så sejt!

...at man kan sidde på en café i Viborg og drikke kaffe og skrive på sin blog!
Var så heldig at få billetter af Karen til Kreativ Fritid-messen, og jeg har nydt en eftermiddag uden familien, men sammen med mange ligestillede - altså mennesker der også elsker at lave håndarbejde af den ene eller den anden slags.Et lille udsnit af, hvad jeg har brugt penge på:)

Jeg har virkelig optur over blogpress, septembers blå himmel, mormødre, garn, projekter i mit hoved og en dejlig ven, der vil være med til at lave et krea-arrangement!

Noget du har optur over?

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt.. Var det et besøg værd? Vi havde også snakekt om at tage derop, men fik at vide at det ikke var sådan vildt fantastisk, så nu er jeg spændt på hvad du synes.. :)

  SvarSlet
 2. Har også været på messen. Og synes det var godt. Det var mange gode stande, og jeg fik en masse inspiration.

  Og lidt guf med mig hjem.

  SvarSlet
 3. bare WUNDERBAR: Jeg synes, messen var et besøg værd, men jeg nød også en dag uden børn, mand og mor;-) Nogle af de ting, der var med på standene var lidt "damede" efter min mening, men samtidig fandt jeg megen inspiration. Har lige lavet et indlæg om det.

  Henny: Jeg fik også både guf og inspiration med hjem:)

  SvarSlet
 4. Jeg blev meget inspireret af dit spørgsmål og har straks (altså en dags tid efter) langt en række fotos ud der i billeder beskriver hvad jeg har optur over.... Klik ind og se, for jeg har også brug for hjælp...

  SvarSlet
 5. Fluesvampen: Fint du blev inspireret. Jeg har lagt en kommentar:)

  SvarSlet