torsdag den 22. oktober 2015

At gå over grænsen og være stolt af det!


For et par måneder siden skrev jeg om at overskride mine grænser, og jeg var ret tilbageholdende med oplysninger om, hvad det egentlig handlede om. Det kan jeg løfte sløret for nu: I sommer begyndte jeg at arbejde på at tage mine stempler til et nyt level. At bruge dem til at lave unika kunsttryk med. At arbejde med større trykflader og at tænke i nye baner. Min plan var også at være modig nok til at kontakte en eller flere butikker for at spørge, om de ville sælge mine tryk. Det var stort for mig at tænke i en helt ny retning og er det stadig! 

Jeg føler mig meget taknemmelig og stolt over at kunne sige, at den skønne interiørbutik Studio Rov i København allerede har takket ja til at sælge min første serie på ti grafiske værker. Og jeg arbejder videre!  

I started working on a collection of graphic prints this summer. It is challenging to learn new skills and to rethink your crafting, but I like it! And I feel grateful that the Copenhagen based interior shop Studio Rov accepted to sell my first ten graphic prints.

1 kommentar: