fredag den 7. februar 2014

Giveaway! Vind abonnement på nyt håndarbejdsblad!

"Maries ideer" er et nyt håndarbejdsblad, der netop er kommet på gaden. Det indeholder inspiration og opskrifter på strik, hækling, syprojekter og ting til boligen. Jeg har været så heldig at blive spurgt, om jeg kunne have lyst til at give et års abonnement på bladet til en af mine kreative læsere - og der er da ikke noget jeg hellere vil!

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder. Fortæl mig hvad dit sjoveste/smukkeste/sværeste krea-projekt nogensinde har været.

Jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer og finder en vinder tirsdag d. 11. februar.
HELD OG LYKKE!

"Maries ideer" is a new Danish crafting magazine. It gives you inspiration for sewing, knitting and crochet projects. I was lucky enough to be asked if I wanted to make a giveaway for all my (Danish) readers. The prize is a year's subscription of "Maries ideer". So, if you live in Denmark, feel free to participate. All you have to do is leave a comment about your funniest/most beautiful/toughest crafting project you've ever made. The winner will be announced Tuesday February 11th. Good luck!

80 kommentarer:

 1. det er helt sikkert christel seiferts valmuesjal:)
  coubak@yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Puk,
  Tak for en hyggelig workshop i lørdags. Det nye blad ser spændende ud. Mit største projekt har nok været en pude, jeg broderede til min søster i julegave. Jeg tegnede selv mønsteret og satte farver sammen. Du kan se et sneak-peak af den her: http://femthe.blogspot.dk/2011/12/gldelig-jul-pa-femthe.html
  Mvh Anne-Mette (femthe.blogspot.dk - femhte (a) gmail.com

  SvarSlet
 4. Spændende nyt blad! Det må gerne ligge i min postkasse. Jeg er igang med Arne og Carlos Primulatæope som udelukkende består af små blomster som hækles sammen i 3. omgang - det bliver SÅ smukt! Og ellers er det sjovt at hækle i zpaggetti til en afveksling

  SvarSlet
 5. Åh jeg ville elske at få inspiration dumpende ind af døren hver måned :-)
  Mit sværeste projekt er nok det jeg har gang i lige nu - jeg er nemlig i gang med, at lære at strikke på egen hånd. Det er udfordrende, men rigtig sjovt når man så endelig får godt styr på de forskellige masker!
  Katrinebitschjohansen@gmail.com

  SvarSlet
 6. Du er så inspirerende! Jeg vil gerne vinde dette blad. Mit sværeste projekt var en cardigan, som jeg har været tre år(TRE) år om at strikke. Først da jeg mødte min svigermor, blev jeg færdig med den. Og guderne skal vide, at jeg har strikke tilbage mange gange!

  SvarSlet
 7. Det vil være så hyggeligt! Mit sværeste projekt til dato har været en EG vinterhue, som jeg brugte en hel dag på at sy under kyndig vejledning af farmor. Den var for lille da den endelig var færdig, men meget fin ;-)
  KH Camilla

  SvarSlet
 8. Mit sjoveste kreaprojekt var helt sikkert da jeg syede dinosaur-kostumer til mine to drenge efter et lille nørd afsnit -heldigvis var det optaget så jeg kunne spole frem og tilbage mens jeg tegnede og syede :)
  Mette@mettefoged.dk

  SvarSlet
 9. Det sværeste kreaopgave jeg har lavet har været en cardigan til min niece, aldrig før har jeg strikket en trøje og havde på det tidspunkt aldrig fulgt en opskrift.. at cardigaenen blev færdig og passede var hvis mere held end forstand.. Det sjoveste jeg har lavet var en hæklet uro til en veninde som var gravid.. og hun elsker den lige så meget som den lille ny pige :)

  SvarSlet
 10. Det vil jeg rigtig gerne vinde. Har lige købt første blad og det er super godt. Har nok svært ved at vælge et projekt, men det sjoveste er når jeg har tid foran symaskinen. Det sværeste var nok da jeg lavede nogle hare fra et gammelt Ingelise blad. Sikke noget pillearbejde.

  SvarSlet
 11. Uh, hvor spændende! Det må bestemt være en håndsyet patchwork sengerand til mine piger. Der er godt nok langt rundt om juniorseng ;-) Til gengæld fik det mig igennem en svær tid. Nu er sengen pakket væk og jeg glæder mig til børnebørn der skal bruge den.

  SvarSlet
 12. Det vil jeg rigtig gerne vinde! Mit sværeste projekt så langt har vel været at lære mig selv at læse hækleopskrifter? Nu mangler bare strikke og sy opskrifter ;)

  SvarSlet
 13. Sikke en skøn give away!
  Mit hidtil sjoveste og største færdige kreaprojekt har været mit hæklet lappetæppe, det tog en sommerferie at hækle, det bliver brugt hver dag! Jeg har netop købt ind til det næste store projekt, nemlig at sy en dåbskjole, det er jeg noget spændt på! :-)

  SvarSlet
 14. Jeg vil gerne være med. Mest udfordrende er nok den inkalilje i akvarel, som kun er havt færdig. Men egentlig ret fin, når jeg selv skal sige det - også som ufuldendt.

  SvarSlet
 15. Glæder mig til at se det nye blad. Mit sværeste projekt var nok første gang jeg kastede mig ud i en gallakjole som var et brudekjolemønster uden syhjælp fra andre.

  SvarSlet
 16. Jeg deltager gerne. Mit største og sværeste projekt må være min Sylvi-jakke.
  Med alle de gange jeg måtte trævle op er jakken faktisk strikket to gange :D

  SvarSlet
 17. Mit sværeste projekt er at lære og strikke efter opskrift ( er gået i gang med en lille fin vest) og at strikke mønster via ret og vrang masker ( er i gang med et baby tæppe). Det er svært at begrænse sig når man gerne vil kunne det hele :)

  Hilsen Marlene ( Marlenekronborg @ Hotmail dot com)

  SvarSlet
 18. Hejsa. Det sværeste, men også sjoveste, må helt sikkert være en sweater, som jeg netop er færdig med. Den har nordisk inspireret mønster, og det er godt nok en smule kompliceret. Jeg hae trevlet op en del gange, men har også været kompromisløs ift. det endelige resultat. Synes dog det er lidt vanskeligt ift. strikkefastheden. Men jeg har blod på tanden til at kaste mig ud i mønsterstrik igen. Mange hilsner fra Nina / nina@nowack-rosenquist.dk / sytraad.blogspot.dk

  SvarSlet
 19. Mit største kreaprojekt er nok den strikkede trøje som jeg næsten er færdig med... Jeg er aldrig blevet færdig med et strikkeprojekt - så bare det at den bliver færdig er sejer nok i sig selv :-)
  Kh Susanne - susannerysgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Her må jeg lige deltage! :) Det er rigtigt svært kun at vælge et projekt.....måske dette projekt http://davadottir.blogspot.com/2011/11/3-gang-er-ikke-altid-lykkens-gang.html, som tog mig rigtig mange forsøg inden den blev færdig og jeg blev nogenlunde tilfreds ;)

  SvarSlet
 21. Åh... Alt det der i tiden løb er lavet! Det dejligste jeg lige nu husker er dåbskjolen til mine drenge. Denne har senere været lånt ud til andre i familien, og hver gang skulle der skrives navn i på det barn, som havde båret den. Det ville være et fint blog indlæg senere på min blog, tænker jeg. Opskriften fik jeg af en gammel nabo, som også havde syet til sine børn!

  SvarSlet
 22. En kæmpestor hønsestriktrøje engang i halvfjerdserne og en vest med zigzagmønster i mange farver i firserne - det var et hyr at holde styr på garnet. Generelt har jeg en udfordring med at få gjort ting helt færdige :)
  Hilsen Conny. conny (@) familienfisker . Dk

  SvarSlet
 23. Hmmm... det er da svært.... jeg tror, jeg vil holde mig til nutiden og sige, at jeg er igang med at dekorere små mænd i porcelæn.... - DET er sjovt! - og så glæder jeg mig til at give en japansk dukke med lilla hår PUNK/FAIRY tøj! ;-) XXX

  SvarSlet
 24. Havde ikke læst indlægget ordentlig i første omgang. To sjaler sidste år har bestemt været noget af det mest spændende jeg har strikket, men har i tidens løb lavet mange spændende ting. Lige nu er jeg igang med syv hæklede tørklæder. To opsagte abonnementer giver plads til nye magasiner på hylden. God weekend.

  SvarSlet
 25. Spændende med et nyt magasin! Mit sværeste projekt har helt klart været at sy en baby heldragt/kørepose med foer og luffeærmer. Det gav mig søvnløse nætter at regne ud hvordan det skulle syes!!! Se evt mere på min blog: http://www.blaavild.blogspot.dk/2013/11/sy-til-din-baby-4-heldragtkrepose-lille.html

  SvarSlet
 26. Jeg kastede mig engang over en hæklet flodhest... -bestående af en masse små hæklede felter. Nu et års tid senere, er jeg ikke kommet videre end til det tredje felt!

  SvarSlet
 27. puha det sværeste/sjoveste projekt var nok da min datter ville være gulerod til fastelavn.
  dittewinther@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Sidste år, da jeg syede min datters elefant kostume. Puha jeg gav op mange gange. Men hun så dejlig ud i det, så det var det hele værd :)
  Niniee10@gmail.com

  SvarSlet
 29. Maiken Lundstad Nielsen7. februar 2014 kl. 15.28

  Det må helt sikker være det hønsestrikkede barnevognstæppe som jeg strikkede mens jeg ventede mig sidste år. Det var så fedt at strikke og for hver pind, dukkede der flere og flere dyr og figure frem. Og hele planlægningen af hvilke figure, mønstre og dyr der skulle være med og i hvilke farver var næsten det sjoveste! Og heldigvis blev resultatet bedre end jeg nogensinde kunne have forstillet mig.
  Mit næste projekt er faktisk fra det første blad, jeg købte noget lækker garn på aoh messen til at strikke en af de der cardingans/boleo som er strikket i et stykke :-) Så er allerede faldet for bladet så vil vildt gerne vinde. (maiken_lundstad@hotmail.com)

  SvarSlet
 30. Uhhh jeg ville SÅ gerne vinde det abonnement :-) Det må helt klart være den dåbskjole jeg færdiggjorde den anden dag til min fætters førstefødte. Glæder mig til at se den "in action"

  SvarSlet
 31. Det stykke strik, der betyder mest for mig er en helt enkel poncho. Det var det eneste jeg kunne finde ud af at strikke under min depression.

  SvarSlet
 32. Hvis jeg sku være så heldig at vinde, så skulle mine søster have abonnement....og jeg kan læse bladene efter hende. Hun har virkelig fortjent det, gang på gang redder hun mine krea projekter, hvis jeg har kastet mig over noget der viser sig at være for svært, eller bare noget jeg ikke får gjort færdig fordi det bliver for kedeligt. Senest en halvfærdig space invader sweater, og et hæklet babytæppe i rombe mønster - hun er virkelig en stjerne :-)

  SvarSlet
 33. Mit største kreaprojekt er et stort broderi i ramme med 4 hylder fyldt med kopper,tepotter, skåle,huskesedler og meget andet. Det var en personlig gave til min mors 75års fødselsdag, og der er både sjove citater, tallerkener med Datoen på, krus med -MOR- på og meget mere, alt sammen forenet i smukke farver og sat ind i en flot gammel ramme fra min mormors tid. Mønsteret fandt jeg i en broderi butik i Bangkok og tilføjede selv de sjove ideer, så det blev lidt funky. Sender gerne et FOTO af det. Det tog mig et par år, men det var sjovt at se hvordan det heletiden tog form, jo længere jeg kom med broderiet. Min mor blev super glad.

  SvarSlet
 34. Mit største kreaprojekt må helt sikkert nok være alle mine dyrebroderier eller mit store Patchworksengetæppe
  Vil meget gerne deltage

  SvarSlet
 35. Mit mest spc. , sjoveste og spændende projekt var at sy min datters brudekjole. Det vandskelige var at datteren boede i Nordsjælland og jeg i Esbjerg. Så der blev mange ture over broen inden vidunderet i satin og tyl blev færdig.
  Håber det er mig der vinder :o)

  SvarSlet
 36. Jubii, det er altid lækkert når der udkommer nye kreative blade. Det kunne jeg da godt tænke mig at se nærmere på :)

  Mit mest spænede projekt var, da jeg skulle hækle en figur fra et computerspil. Nøj hvor brugte jeg lang tid på alle de små detaljer. Men heldigvis var modtageren ikke i tvivl om hvem det skulle ligne da dukken var færdig :)

  SvarSlet
 37. Mine sværeste projekter er dem jeg mister interessen for, og som er for langt til at trævle op. Maries vil sikkert give mig flere gode ideer og flere UFOer, men jeg tror jeg kan leve med det ;-)

  SvarSlet
 38. Dejligt med et nyt krea-blad. Det vil jeg gerne vinde.
  Et af de mest udfordrende projekter har nok været de gange hvor jeg har syet gallakjole til mig selv eller hjulpet min søster med hendes.

  SvarSlet
 39. jeg deltager og at strikke synes jeg er svært men jeg prøver hele tiden har strikkes en trøje :-)

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 40. Mit største og sværeste projekt har helt klart været at sy min gallakjole. :)


  Stine0610@gmail.com

  SvarSlet
 41. Alt krea er svært, når man er rookie :-) Selv i en alder af 39....

  kh Heidi

  heidi.bevensee@gmail.com

  SvarSlet
 42. Det må være crazy kjolen fra dale garn :-)

  SvarSlet
 43. Uha der har været mange sjove, smukke og svære kreationer igennem årene. - Mine 2 ældste piger var brudepiger da min bror blev gift, og da syede jeg deres kjoler, og de blev fine.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 44. Hvor kunne det bare være fedt at få sådan et abonnement. Jeg relativt ny til at hækle og strikke. Men midt sjoveste projekt har nok været et hæklet tæppe til min niece i zigzag grannistrypes. Midt sværeste projekt er en baby trøje jeg er ved at strikke, ærmerne har drillet mig en del..

  SvarSlet
 45. Lækker give-away! Det er altid spændende med ny inspiration. Min sværeste krea-projekt er helt sikkert min brudekjole...men mest fordi jeg var nervøs for at klippe forkert i det dyre silkestof og spartelblonde.
  God lørdag.

  SvarSlet
 46. Det ser godt nok spændende ud. Håber jeg er heldig...
  Kh Louise

  SvarSlet
 47. Jeg var for en del år siden på den skønneste broderi uge på Skals håndarbejds skole.Et hvidt i hvidt broderi med huller i var nok det sværeste - men dygtige lærere fik jeg det lært.
  Ih, hvor ville jeg være glad for at vinde ... bladet ser så spændende ud.

  SvarSlet
 48. Noget af det sværeste har helt bestemt været et par LittleFox House-sokker. Jeg kæmpede rigtigt meget med at få mønstret til at passe. Det endte med, at jeg strikkede foden i glatstrik i stedet for mønster, så de blev fine, selvom der kun var mønster på skaftet.

  SvarSlet
 49. Jeg strikkede en gang en trøje med rullekrave til mig selv. Det tog 1 år. Da jeg havde lukket den sidste maske i kraven og jeg skulle prøve den, kunne jeg ikke få hovedet igennem hullet. Siden har jeg kun strikke små ting.
  Jacobsen.betty@gmail.com

  SvarSlet
 50. Da jeg syede en slyngevugge til min mindste datter, fantastiske måde at starte barslen på :)

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 51. Uh, det ville være en skøn fødselsdagsgave at få. Fylder nemlig år d. 12 :)
  Jeg lavede en dåbsgave til min bonusnevø i foråret. En sansebog, hvor han blandt andet kan lære klokken, binde snørebånd, knappe blomster på stilke, børste tænder på aben og meget mere. Det var et tidskrævende projekt, men blev også meget vellykket i sidste ende. Du kan se den på min blog: http://bjoernenshule.blogspot.dk/2013/04/hjemmelavet-dabsgave.html

  SvarSlet
 52. Jeg syntes det er svært at fremhæve et projekt men tror det må blive at jeg selv lavede et mønster med rundt bærestykke med hulmønster til en lille pige... svært og sjovt og dejligt at det lykkes

  Jeg vil elske at vinde bladet

  SvarSlet
  Svar
  1. kan ses her
   http://tulipan-hygge.blogspot.dk/2014/01/hej-hej-og-lidt-v.html

   Slet
 53. Hmm mit seneste svære projekt, er så småt i gang med at lære at kniple, det er ikke lige det nemmeste jeg har sat mig for der. Men skal nok komme efter det. Sådan et nyt krea blad er velkommen i min postkasse :)
  kreatrolden@gmail.com

  SvarSlet
 54. Jeg må altså købe det der blad en dag - synes det ser spændende ud! Mit sjoveste projekt er faktisk 2 projekter. Et pindsvin og et egernkostume til min dreng. :-)

  SvarSlet
 55. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 56. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 57. Det sjoveste er et fastelavnskostume som lignede en hot dog.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 58. Det sværeste som jeg lige kan huske nu, var cirkelblusen - men den blev perfekt og er højt elsket :)

  SvarSlet
 59. Jeg vil da hjertens gerne være med i lodtrækningen.
  Nogle af mine sjoveste kreaprojekter må være nogle af de ting, jeg har hæklet til andre. Bare tanken om modtagerens reaktion gør fornøjelsen at arbejde på projektet endnu større.

  SvarSlet
 60. Har aldrig rigtig fået lært det der med at strikke sokker - 4 pinde, der flyver rundt til alle sider. Den tid er forbi, nu hvor jeg har fået øjnene op for to-på-en-pind - Er hooked, det er herligt! ;-)

  SvarSlet
 61. Jeg kom egentlig herind for at finde hjælp til en muslingekant (og tak for hjælpen i øvrigt :>)
  Mine bedste må være strikkede giraffer - de er ikke spor svære men gør lykke hos gravide veninder :)
  Et nyt blad kunne måske være med til at afveksle lidt, det ville jo være skønt.
  Mvh sacharissa2013@gmail.com

  SvarSlet
 62. Det må vist være en dukkedame fra Tilda, eller min helt egen produktion af en heksehånddukke, med et tilhørende heksekustume til mig selv, som var en del af et dukketeater på seminariet. Jeg har også lavet et "Aladdinslot" i ler! Og en Luciakjole af et dynebetræk!!! Det ville være dejligt med noget inspiration!!!

  SvarSlet
 63. Det vil jeg rigtig gerne vinde. Fantastisk i øvrigt at der er marked for en nyt håndarbejdsblad. Det må sige noget om hvor populært håndarbejde er blevet de sidste par år:-) Mit sjoveste projekt er nok mine historiske hæklerier.
  Mvh Maja

  SvarSlet
 64. Vil da super gerne vinde sådan en skøn give away :-)
  Det sværeste projekt jeg har lavet - var som sådan en nem og enkel opskrift på en lille pige kjole MEN - den skulle bruges til at tage billeder af til opskriften - tror lige mine nerver sad på den forkerte plads - men endte heldigvis rigtig godt og der var glæde over det færdige resultat <3

  lih1966@live.dk

  SvarSlet
 65. Hej Puk
  Det gad jeg dælme godt at vinde.
  Uhh det er svært at svare på dit spørgsmål.... Det mest krævende jeg har syet er en Marapytta jakke, det sejeste er jakkesæt til den afdøde konge af Marokko og flere afrikanske præsidenter, det smukkeste tror jeg er "Fugle i december" som var til min dejlige veninden Line i fødselsdagsgave...

  SvarSlet
 66. Her ville jeg rigtig nok meget gerne være den heldige !!!

  SvarSlet
 67. Det smukkeste jeg har lavet må være Marys svøb jeg har strikket til min dejlige datter i hindbærfarvet merinould ;-)

  SvarSlet
 68. Vil meget gerne deltage. Det sværeste projekt jeg har lavet, var nok det første hæklede sjal jeg lavede.

  SvarSlet
 69. Hmm... Det krea-projekt der virkelig gav mig troen på at jeg godt kan alt det her, er en af Heidibears african flower bamser...
  Jeg hæklede den til Line (XoEinDing), og jeg var faktisk i tvivl om jeg ville kunne færdiggøre så stort et projekt, og om jeg havde evnerne.
  Men færdig blev den - og det gav mig blod på tanden til bare at klø på, og tro på at jeg kan lave lige det jeg vil (hvis jeg altså vil det nok, forstås)

  SvarSlet
 70. Dejlig give-away. Mit største projekt til dato har nok været at strikke to babysvøb (det hele kongerige) til to af mine veninder. Det tog sin tid, men resultatet blev bare så flot.

  SvarSlet
 71. Uhh jeg kan lige nå at deltage.
  Mit sværeste projekt på være en cardigan til mig selv med møsterstrik på hele bærestykket, og så passede den ikke da den var færdig....

  SvarSlet
 72. På falderebet siger jeg ja tak :-)
  Mai-Britt S

  SvarSlet
 73. yes, jeg vil mægtig gerne vinde! Fedeste projekt må være ens kjoler til mig og mine to døtre.. De har haft deres på, jeg er dog ikke kommet i min endnu. Måske fordi materialet er velour med stjerner på, og jeg mest ligner Buster i den :-)
  KH karolinedahrling@hotmail.com

  SvarSlet
 74. Håber jeg kan nå at deltage.
  Mit sværeste projekt har været at lære at strikke sokker/strømper og at undgå at få huller ved hælen.
  Mange hilsner
  Anette

  SvarSlet
 75. Ååhh, jeg kan liiige nå at være med - mit sværeste projekt var en brudekjole til min venindes datter - hun er lille og ret bred - hun blev SÅ fin - mange glade forårshils fra Karin

  SvarSlet
 76. Phy kan jeg nå det? Vil så gerne være med - Det sværeste jeg har været med til, men også det smukkeste projekt - er en dåbskjole i det fineste garn - som jeg hæklede på sammen med en veninde. Kjolen blev virkelig smuk - men hold nu på det var svært - den blev hæklet efter en gammel opskrift fra 1960!

  SvarSlet
 77. Først vil jeg sige at det er en dejlig blog du har, er rigtigt glad for at jeg har fundet frem til din blog. Har købt det første blad og synes at det er rigtigt godt så jeg vil blive rigtigt glad for hvis jeg blev den heldige vinder :)
  Ja, et af mit største og mest tidskrævende projekter var sengetæppe til 2 enkeltesenge à 90 brede, brugt meget sved, (men uden tårer) :) Så fik min tidligere svigemor sagt at hun synes at de var så flotte, så vupti, havde jeg lige givet dem til hende, og jeg har stadigvæk ikke fået lavet nogle til mig selv, men hun er utroligt glad for dem og de har ligget på siden :)

  SvarSlet
 78. mit sværeste projekt var en sweaters, som skulle have en v-form. Jeg strikkede på den i 3-år!!! Kun for at opdage at mit smukke V lignede et Z med søsyge.....AK-JA mvh.jeanette

  SvarSlet
 79. Mit eneste krea-projekt har været et tæppe med granny-stripes, som er 1/3 færdigt! Kunne godt bruge lidt ny inspiration til nogle MINDRE projekter :-)

  SvarSlet