tirsdag den 10. september 2013

Når et brev ikke bare er et brev...

Okay, på en måde kan jeg bedst lide at vise de breve folk sender til mig. Måske er jeg lidt tilbageholdende med at vise de breve jeg selv sender, men jeg viste det her til min chef, og hun syntes, det var så smukt, så nu får I det også at se...

Somehow it's easier to show the letters I receive. I'm a bit reluctant when it comes to showing my own letters, but my boss saw this and thought it was beautiful, so now I'm showing it to you...

Den foldede brevholder er inspireret af Hello Sandwich. Jeg har et par af hendes bøger, og hun er en af mine store inspirationskilder.

The letter folder is inspired by Hello Sandwich. I have a couple of her books and she's a big source of inspiration to me.

I brevholderen er bl.a. et bogmærke lavet med masking tape, stempler og et vintage klistermærke.

Inside the folder is a bookmark made with stamps, masking tape and a vintage sticker. 


Selve brevet er stukket ned i en lomme med hattestempler. Dem har jeg selv lavet.

The letter is tucked into a small pocket with hat stamps. I made them myself. 

Glem ikke bagsiden! Lidt tape, nogle neon dots og et frimærke er fine at dekorere med. Jeg håber, jeg har inspireret dig til at sende et brev ud i verden. Et smukt dekoreret ét. Gør nogen glad i dag!

Don't forget the back of your letter folder! A bit of tape, some neon dots and a stamp makes nice decorations. I hope I inspired you to send a letter. A nicely decorated one. Make someone happy!

11 kommentarer:

 1. Åh, hvor ville jeg elske at modtage sådan et brev! Smukt:):)

  SvarSlet
 2. Det er helt utroligt, som du hele tiden finder på nye, spændende og meget smukke brevindpakninger og -indhold. Du er en sand kreativ person. Det er jo en hel oplevelse at modtage. Kan jeg forestille mig. ;-) Jeg bliver vist nødt til at få mig en penneven eller to igen... Min yngste datter har netop sendt sit første brev af sted til en veninde, som hun mødte på ferien. Hun fik udsmykket konvolut med forskelligt. Gæt hvor moren havde fået lidt inspiration fra? ;-) ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord! Er glad for at kunne inspirere:)
   Kh Puk

   Slet
 3. Det lyder bare så hyggeligt med konceptet pennevenner - jeg ville dog aldrig vide hvad jeg skulle skrive i selve brevet, hvor meget eller hvor lidt skal man fortælle.

  SvarSlet
 4. Meget fine. Svært at overgå dine flotte breve :-)

  SvarSlet
 5. Det er så fint og inspirerende. Jamen altså! Jeg må da vist se hvad "Hallo sandwich" er for noget! Hvordan ville du have det med at jeg Pinterest´ede dine fantastiske kreationer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig! Du pinner bare løs - bare husk at få kilden med, så folk kan finde tilbage til min side, hvis de vil se mere:)
   Kh Puk

   Slet
 6. Du er da i den grad ALTID inspirerende Puk, mange tak tak fordi du deler så gavmildt ud :)

  SvarSlet
 7. Tænkt at modtage et så skønt et brev... Det kan du da godt være stolt af :)

  SvarSlet
 8. Mums hvor er det et super lækkert brev!

  SvarSlet
 9. Heldige den der modtager det brev. Jeg bliver så glad, når jeg modtager den slags dejlige hilsener.

  SvarSlet