mandag den 15. juli 2013

Er her nogen?

Er der stadig nogen, der kigger ind på min blog? Jeg er her endnu, selvom jeg ikke er så flittig med indlæggene for tiden. Siden sidst har jeg været på besøg hos min penneven fra Holland, jeg har afholdt Zpagetti-workshop hos Fox & Jane, og jeg har haft besøg af Hendes Verden. Jeg skal se at få uddybet det hele i de kommende dage, så jeg håber du vil læse med.

Hi there, are you still reading my blog? I'm still here, even though I'm not so diligent on updating the blog. Since my last post, I have visited my penpal living in Holland, I held a crochet workshop at Fox & Jane's, and I had a Danish magazine stopping by for an interview and photo session. I will give you more details about it all in the following days, so I hope you'll stay tuned.

14 kommentarer:

 1. Jep. Jeg er lige her :-)

  Holland lyder skøøøønt.

  SvarSlet
 2. ja da, jeg er forbi hver dag
  knus til dig

  SvarSlet
 3. ååhh jow, vi er her stadig. Har selv samme problem, jeg har hovedet fyldt med gode indlæg, men de bliver i hovedet :( Men håber da, at der er nogen der stadig læser med, når de havner på bloggen :)

  SvarSlet
 4. Jeg læser også med til inspiration. :-)

  SvarSlet
 5. Ja selvfølgelig er vi her - og du er savnet!!!!

  ...bander over instagram... ;-)

  SvarSlet
 6. Jow jow, er her skam stadig.

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. Jeg er her også endnu, kommer du ikke over til mig også?
  http://gc2013.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Jo, jeg kigger da stadig forbi. Også selvom du har travlt. Som jo i virkeligheden er dejligt. Så skriv du endelig bare videre... :-)

  SvarSlet