torsdag den 18. april 2013

Collaboration!

Jeg har lavet nye stempler med grafiske former. Det er så fint og enkelt. Jeg fik den idé at trykke på stof, og måske har du allerede set på Instagram, at jeg lavede en fødselsdagsgave til min veninde af stoffet. Et andet stykke af det håndtrykte stof sendte jeg til min penneven i Japan. 
I've made some new stamps with simple patterns. It looks so nice. I got this idea to use them on some fabric, and maybe you've already seen, that I made a gift for a friend out of the fabric. Another piece of the handprinted fabric was sent to my penpal in Japan.

Denne her kom med hendes seneste brev! En superfed pung til mig! Lavet af mit eget stof. Jeg er helt overvældet. Den er skøn og rigtig flot syet. Det er Konomis mor, der har syet den til mig.
This came back with her latest letter! A supercool pouch for me! Made of my own fabric. I'm so amazed. It's wonderful and so nicely sewn. It's Konomi's mother who made it for me.

Og ikke nok med det - på den fine pung sad en broderet broche lavet af Konomi selv. Den er simpelthen skøn! Og jeg synes den ligner mig lidt:)
And if that wasn't enough - on the wonderful pouch was this embroidered brooch made by Konomi. It's so great. And I think it looks a bit like me:)

3 kommentarer:

 1. Wonderful things made with love are the best!! The brooch is beautiful!

  SvarSlet
 2. Hvor skønt! Det stykke stof har da rigtig været på tur i verden. Hvor er det en fed pung og herlig broche.

  SvarSlet
 3. Så dejlig en gave at få. Det gør bare glad. ;-)
  Laver du ikke snart en stempelworkshop igen? Jeg ville så gerne prøve kræfter med det.. ;-)

  SvarSlet