mandag den 18. februar 2013

Tilbage fra en uge i varmen


Feriebilleder er bare så meget bedre med sol på end med sne på - i hvert fald for en sol-elsker som mig. Hvis jeg kunne bestemme havde vi sommer året rundt! Derfor var det også skønt at tage en uge ned til solen på Gran Canaria i sidste uge. (Ja, ja, Vesterhavet er da flot, men shorts og bare tæer ved stranden i februar er altså bare for fedt!)

Leguanerne hyggede sig vist også!  

Dyrebillederne er fra Cocodrilo Park, som måske er lidt primitiv i forhold til andre dyreparker jeg har været i rundt omkring i Verden. Men tanken om at pengene fra indgangsbilletten går til at hjælpe de dyr, der indleveres i parken efter at have været vanrøgtet, forladt eller mishandlet var grund nok til, at jeg ville besøge den igen, hvis jeg fik muligheden. Og man kommer virkelig tæt på krokodillerne!

Nå ja, mine drenge mente bestemt, at vi skulle have beviser med hjem på, at det var varmt...

Vores hotel - Blue Bay Beach Club - lå direkte ud til vandet. Så skønt. 

Cafe con leche til mor - drengene fik smoothies. 

Havenisser, hvorfor? Spørg mig ikke, men de stod i en forhave og så så sjove ud!

Vi havde en vidunderlig tur. Tilbage i kolde og våde Danmark og allerede i gang med hverdagen igen. Heldigvis med et godt forråd af solvitaminer.

My sons and I went to Gran Canaria last week. We had such a nice time. Visiting Cocodrilo Park and walking on the beach. Drinking smoothies and cafe con leche. Enjoying the sun and the warm weather. Now back in cold and wet Denmark, but with our batteries recharged.

6 kommentarer:

 1. Ha ha ha , troede lige at ham i midten havde fuck fingeren fremme:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. he he, det har han da SÅ meget! Jeg er vild med leguanerne. Og vild med grand canarie. Velkommen hjem :-)

   Slet
  2. Det tænkte jeg også!

   Slet
 2. Det lyder SKØNT!!! Bare tanken om sol og varme kan gøre en helt glad og veltilpas.....jeg længes i den grad også efter forår og SOOOOOOOL ;-)

  SvarSlet
 3. Misundelse er en grim ting, men uuuuf.

  SvarSlet
 4. misundelig? naaaaarj nej-- synes da at DK i februarfrost er langt bedre (eller?...). Dejligt at I havde en god tur og velkommen hjem, jeg drømmer lidt videre om snarligt forår :)

  SvarSlet