mandag den 25. februar 2013

Stempel-workshoppen i billeder

Lørdagens stempel-workshop var en stor succes. Otte deltagere mødte op kl. 12 hos Mille, og alle var ivrige efter at komme i gang. Tre timer fløj af sted, mens der på skift var helt stille og dyb koncentration og glad snakken og udveksling af idéer og Instagram-navne.

Alle fik lavet flotte stempler og fik inspiration til videre projekter. Her kan du se billeder fra dagen, og hvis du selv har lyst til at komme på stempel-workshop, er du velkommen til at sende mig en mail. Så kan vi måske samle en gruppe igen.

The stamp workshop was a great succes. Eight participants came to Mille's house eager to get started. Three hours just rushed by while we were talking and exchanging ideas and IG-names at one time, completely quiet and concentrated at other times.

Everyone made nice stamps and got inspiration for future projects. Below are some pictures from the workshop.

Et af de stille øjeblikke, hvor alle arbejder dybt koncentreret
Først tegnes der skitser og forslag til stemplerne
Bagefter snittes der i viskelæder med linoleumsknive
Vi lånte og beundrede hinandens krea-udstyr
Denne hjørneafrunder var meget populær! Kald os bare nørder:)
Creas var en af vores sponsorer. Hos dem havde vi bl.a. fået lækkert neonpapir
Vi havde knap nok tid til at spise Milles dejlige kage!
Og dog... Kaffe og hyggesnak
Mille og jeg var så heldige at få fine gaver af nogle af deltagerne. Her en stjerne fra Malene
Et billede fra Kirsten
En hel lille goodiebag fra Camilla
Tøserne bag workshoppen. Mille til venstre - Puk til højre
Minderne om sådan en vidunderlig dag kan jeg leve højt på længe. Arrangementet blev ikke mindre fedt af, at det hele lod sig gøre, fordi Mille spurgte mig på Instagram, om jeg ikke kunne tænke mig at undervise i, hvordan man laver stempler. Vi havde aldrig mødt hinanden før, og alligevel sprang vi ud i at være fælles om at lave workshoppen her. Jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme, hvis de har lyst til at lave kurser, krea-aftener eller andre ting. Spørg! Kom ud af busken! Gør noget! Det ender som regel med noget fedt.

Deltagerne på kurset var: Camilla, Malene, Christina, Mette, Merete, Mette, Heidi og Kirsten

I'm still high on the good vibrations from the workshop. It feels great to know that if you dare to ask someone, be open and make new friends, it's possible to make a workshop with someone you've never met before. Mille and I only knew each other from Instagram before this Saturday.

6 kommentarer:

 1. Det lyder fantastisk og ser SÅ hyggeligt ud!!! Jeg har også her for nyligt mødtes med et par skønne blogdamer, og det var nærmest sådan lidt blind date agtigt, og alligevel havde vi SÅ meget til fælles og SÅ meget at snakke om, SKØNT :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare utroligt hyggeligtcud Puk.

  SvarSlet
 3. Du fik taget mange gode billeder af workshoppen!!! Super!
  Det var alletiders at møde dig Puk!

  SvarSlet
 4. Fedt, fedt og fedt. Bare øv, jeg ikke havde mulighed for at deltage. Det ville jeg gerne. Elsker papir og dertilhørende sager :-P

  SvarSlet
 5. Tak for dejlige inspirationstimer :)
  Skønt at møde jer alle :)

  SvarSlet