torsdag den 28. februar 2013

Se mig på TV!

På lørdag dukker jeg op på din TV-skærm, hvis du tænder for Go' morgen Danmark på TV2 kl. 10.10. Jeg er blevet spurgt, om jeg vil fortælle om glæden ved at skrive breve og det at have pennevenner. Og det vil jeg da! 
Jeg erkender gerne, at jeg ryster lidt i bukserne over det, og at jeg på ingen måde føler mig som en ekspert på området, men det gør mig selvfølgelig lidt stolt, at de breve jeg modtager og sender til Japan, Holland, Norge og Danmark har fået opmærksomhed uden for min blog og min Instagramkonto. Måske kan indslaget på TV endda betyde, at der er endnu flere, der får lyst til at sende håndskrevne breve! Det håber jeg. Kryds fingre for mig på lørdag - og se med, hvis du har lyst:)

This Saturday I'm going to talk about penpals and snail mail on Danish national television! I feel happy to know that the letters I've received and sent to Holland, Japan, Norway and Denmark get attention outside my blog and my Instagram-account. Maybe it will even lead to more people wanting to send handwritten letters to someone! I sure hope so. Wish me luck:) 

19 kommentarer:

 1. Hvor spændende. Det er om at have is i maven....og så bruge lidt tid på at tænke over, hvad du skal have på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du da sagtens sige - is i maven - og tro mig, jeg aner ikke, hvad jeg skal have på:)

   Slet
 2. Hvor er du SEJ Puk!! Det vil jeg glæde mig til at se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - håber du fik det set:)

   Slet
 3. Hvor dejligt! Det må jeg uden tvivl se:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var superfedt. Så du det?

   Slet
 4. Hvor er det bare spændende! God fornøjelse med det:)

  SvarSlet
 5. Sejt! Det bliver spændende at se :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Håber du nåede at se det!

   Slet
 6. Kan godt forstå, at du ryster men du skal nok klare det i fin stil! - bedre "brev-ekspert" :-) kunne de ikke finde.... XXX

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig til at se indslaget. Og du tager bare det samme på som på workshoppen. Det holder. Grafisk og enkelt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Kirsten. Jeg måtte dog ikke have småmønstret tøj på, så det gik ikke... Nå, fandt jo heldigvis noget andet:)

   Slet
 8. SÅDAN PUK!:-) En ting der undrer mig dog - skriver I ikke de smukke breve i hånden? DET troede jeg også, var en del af fornøjelsen... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, da! Hvis du mener det brev, der blev vist på tv, er det fordi, det er fra min japanske penneven, og hun har svært ved at skrive de europæiske bogstaver. Derfor skriver hun på maskine.

   Slet
  2. Aaahhh ja selvfølgelig!

   Slet
 9. Jeg SÅ dig PUK og du var vidunderlig, naturlig, klog og smuk! Sådan en fornøjelse og tillykke med dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak, Julia! Jeg er helt overvældet over dine smukke ord!

   Slet