tirsdag den 8. januar 2013

Håndarbejdsmesse i Rødovre - kommer du?

Det gør jeg! Endelig er der en messe med fokus på håndarbejde på Sjælland. Jeg har selv måttet taget til både Vejle, Viborg og Fredericia tidligere for at kigge på nyheder indenfor håndarbejdsverdenen, men nu sker der endelig noget på Sjælland.

I weekenden d. 1.-3. februar afholder Alt om Håndarbejde kreativ messe i Rødovrehallen. Fox & Jane har en stand på messen (stand nr. 64) med masser af gode tilbud på garn, og du har også mulighed for at møde mig (og lave lidt håndarbejde), hvis du dukker op om søndagen. 

Med på messen får de søde piger fra Fox & Jane mine to nyeste pudedesigns. Det ene ser du her. Det er hæklet i uld fra Kauni. 

Jeg håber, vi ses på messen, og jeg ved, at du kan vinde billetter her hos Stine, og måske er der stadig rabatkuponer i Fox & Jane.

I'm participating in the first creative fair in Copenhagen. It's taking place in Rødovrehallen the first weekend of February. You'll find me with the nice girls from the yarn shop Fox & Jane.

12 kommentarer:

 1. Jeg skal på strikke-kursus hos: stinehoelgaard.blogspot.dk om søndagen, men regner med at tage derind om lørdagen, man må udnytte at der endelig sker sådan noget på Sjælland ;)

  Denlillaelefant.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Skal da helt klart derind.
  Læste om messen hos Stine. Havde ikke hørt om det før da.

  SvarSlet
 3. Tak for link Puk.
  Du må have en dejlig messe.
  Jeg skal derud om fredagen indtil videre.
  Dukker måske også op en af de andre dage, vi får se:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Vi kan jo lige så godt hjælpe hinanden:)
   God tur. Det kan være vi ses.

   Slet
 4. Min kreaklub og jeg kommer også, det vil vi bestemt ikke gå glip af :) Smuk pude du har hæklet, glæder mig til at se den anden også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! God idé at tage af sted med krea-klubben:)

   Slet
 5. Det er en flot pude. Dejligt i har fået messen til Sjælland ærgeligt det er så langt fra sønderjylland c",) må vente til det kommer til Fredericia igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Der kommer helt sikkert andre messer i Jylland igen.

   Slet
 6. Hvor meget garn skal man regne med, at der går til sådan en pude? :)

  SvarSlet