søndag den 16. december 2012

Den gode hæklenål - en anbefaling


Hvis du kan lide at hækle i tykt garn, som f.eks. Zpagetti eller Ribbon XL fra Järbo, er den bedste hæklenål denne sorte sag fra Knit Pro. Jeg sværger normalt til Clover hæklenåle, men de går ikke så højt op i størrelserne. Den er virkelig rar at holde på, og så er den billigere end andre nåle i den størrelse. Du finder den her hos Fox & Jane, der også har garn til dine store hækleprojekter.
Jeg hækler på en stor sag, men mangler garn, så jeg må vise den frem, når jeg har fået fået en ny leverance.

If you like to crochet with thick yarn like Zpagetti or Ribbon XL from Järbo the best needle is this black one from Knit Pro. Normally I use Clover needles, but they don't come in the big sizes. This one is really nice to hold, and it's cheaper than other needles in this size (10 mm). You can buy it here at Fox & Jane.
I'm working on a big project, but I ran out of yarn. I will show the finished project, when it's done.

8 kommentarer:

 1. De er også gode, de nåle med sort gummi på, men jeg slider stemplet af med str. på, så jeg har h-nåle jeg ikke aner størrelsen på længere og holde dem op og sammenligne er lidt usikkert. Det er også bare et lille minus på de gode h-nåle, men den er der.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke haft min så længe, så der står stadig nummer på, men det kan da godt være, at det vil blive slidt af... Ellers gode:)

   Slet
 2. Jeg har altså lige købt glover hæklenåle i de yndigste pastelfarver i str 6,5-8 og 10 hos Uldfisken i Hornslet,de er i plastik,men bestemt ligeså gode som de ´gule´,men vil da også lige prøve en fra knitpro,de laver ihvertfald lækre strikkepinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke set Clover i de store størrelser OG farver i Danmark, så jeg kunne godt tænke mig at komme omkring Hornslet en dag, hvis de virkelig har dem der!

   Slet
 3. Jeg har Clover opp til krok 12, men fra 6,5 og opp er de i plastikk og ikke helt like gode.
  Om grunnen er at de faktisk ikke er like bra eller om det er fordi mine hender ikke er fornøyd uansett med å strikke/hekle på stooore pinner/kroker når det blir stort og tungt er jeg ikke sikker på..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke set Clover helt op til str. 12. Jeg kan egentlig også bedst lide at hækle med små nåle, men en gang i mellem bruger jeg alligevel de store:)

   Slet
 4. Kære Puk....... jeg har lige købe, ja faktisk modtaget i dag i min postkasse en hæklenål knit pro fra Fox & Jane.
  Jeg så din anbefaling i søndags og bestilte én med det samme, jeg har slidgigt i mine fingre...... så jeg ville lige prøve den af inden jeg bestilte flere...... den er nu prøvet af og godkendt, så jeg vil helt sikkert bestille flere efter jul.... SÅ tak for dit indslag.
  Kh Jette og glædelig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig dejligt, hvis du kunne bruge mit tip! Ja, man skal have ordenligt værktøj og passe på sine fingre og håndled, når man hækler.
   Også en rigtig glædelig jul til dig:)

   Slet