lørdag den 24. november 2012

Statusopdatering og et hækletipSom det ses, har jeg ikke meget tid til at blogge - hverken at få lavet indlæg på min egen blog, eller at få kigget med hos jer andre. På en måde savner jeg det (især de dejlige kommentarer fra mine læsere), og på en måde er det fint nok med mere tid til det helt nære - familien, og tid til det kreative - mit håndarbejde. 

Jeg har travlt for at nå deadline, der hedder lørdag d. 1.12., for der skal Lis og jeg en tur på Roskilde Julemarked og sælge ud af vores gode sager. Så skulle der bare også gerne være nok af de gode sager, ikke?

I går havde jeg en skøn aften med syv kollegaer, der kom hjem til mig og spiste og hyggede. Jeg var alene med begge drenge og havde bare så travlt hele dagen. Jeg følte mig som en dårlig mor, da jeg sendte dem i Fakta efter frysepizza og Faxe Kondi, men efterrationaliserede og besluttede mig for, at det er et godt led i opdragelsen at finde ud af, at man selv kan handle i Fakta og på den måde sikre sig artens overlevelse - selvom det var på en flad pizza med peperoni...

Hele ugen har været hektisk, og det var sidste uge også, og og... du kender det sikkert... Men torsdag blev jeg ekstra opmærksom på, at de sidste par uger har været lidt for meget 110 i timen uden at nå at mærke efter, for jeg skulle i Blodbanken til min 24. tapning. Sygeplejersken måtte stoppe tapningen, fordi min blodprocent var for lav, og hun spurgte venligt, om jeg havde lidt for meget om ørerne for tiden. Årh mand, jeg glemmer stadig at lytte til mig selv engang imellem, og jeg var virkelig ved at falde om af træthed. Så skal man have en helt udenforstående til at sige det til én, før man fatter det...

Nå, sorry. Det blev en lidt lang opdatering. Hvis du er med endnu, ville jeg egentlig give dig et lille hækletip. Jeg sætter vinterens hyacinter i gamle geléglas med hæklede bånd omkring, og jeg har for længe siden lavet en DIY på dem, så måske har du lyst til at lave et par stykker til dit eget hjem? Ellers er de også gode som værtindegaver til alle julens sammenkomster. Klik her for opskrift.

Hav det rart derude! Og tak fordi du læser med:)

A hectic week. A deadline hanging over my head. Christmas Fair in Roskilde coming up next weekend. I love to work but right now I'm so busy, that I sometimes forget to rest...

Would you like to make some nice crochet to wrap around small jars for flowers or candles? It would make a lovely gift for your friends, and it's easy to make. I made this DIY a long time ago and it's written in Danish, but with lots of pictures, I'm sure you will understand it anyway.

Have a nice weekend! And thank you for reading and commenting:)

18 kommentarer:

 1. Åh søde Puk. Husk at lytte efter når kroppen fortæller dig at den har brug for at geare ned :knus:
  Du og Lis skal nok få solgt en masse - og hvis jeg boede tættere på kom jeg helt sikkert forbi.
  Kram og god weekend.
  Kh. T

  SvarSlet
 2. Tak for DIY, det ser smukt ud som alt fra dig.

  Pas nu på dig selv, der er kun en som kan gøre det!!
  Hold juleferie og kom til dig selv før det er for sent.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. November er bare altid frygtelig hektisk, og man glemmer det. Og glemmer at tage vare på sig selv. Dine drenge tager ikke skade af en gang pap-pizza, når mor har travlt. Jeg ved, at det sker uhyre sjældent, som i næsten aldrig. De har sikkert haft en fest med at handle ind helt selv OG med færdig maden. ;-)
  Pas på dig selv og god fornøjelse og godt salg næste weekend. :-)

  SvarSlet
 4. Pas på dig selv og sylt os gerne herinde, når det er nødvendigt - selvom man ser frem til dine indlæg, er der masser af andre ting i livet, der skal passes på... Knægtene har med garanti været slemt tilfredse med Pizza og sodavand!!

  SvarSlet
 5. Jeg har i går fået en nyt blad "Kreativ Strik" nr. 5 - der er en pæn reklame for din blog. Tillykke med god omtale!

  Pas godt på dig selv! Juletid = stressetid?..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info. Vidste ikke helt hvornår det udkom.
   Kh Puk

   Slet
 6. Ungerne tager ikke skade af købepizza. Man kan ikke nå det hele - sådan er det bare. Men pas på dig selv, for dig har de jo brug for :-)

  SvarSlet
 7. Hej Puk
  Jeg har læst med på din blog i gennem længere tid. Har bare aldrig været god til at lægge kommentarer, MEN du skal vide at jeg nyder at læse med på din blog også selv om du lægger sporadiske indlæg - for mig er det ikke antallet af indlæg der betyder noget men indholdet og det forstår du:) Så det jeg vil sige med det her er - lad endelig vær med at stresse over at du syntes du forsømmer bloggen. Jeg holder ved:)

  Knus og pas godt på dig selv
  En trofast læser - Anne-Birte:)

  SvarSlet
 8. Altid hyggeligt at læse dine indlæg og når du ikke lige blogger her, kan man jo fint følge dine ideer og sysler på instagram og det er altså ret hyggeligt at følge :-) Opskriften vækker stor glæde her hjemme! Jeg har endeligt langt om længe lært at hækle og stod lige præcis og manglede en god opskrift på sådan et bånd. Tak :-)

  SvarSlet
 9. Du kan aldrig blive en dårlig mor af en pappizza! Det bliver jeg lige nødt til at sige. Nogle af mine favoritminder fra min barndom inkluderer nogle meget store købepizzaer, som vi kunne købe hos den lokale købmand. Med dåsemajs på! :-D

  SvarSlet
 10. Take care.
  (Kan man mon adskille det at have børn fra det at have dårlig samvittighed...??)
  God aften.

  SvarSlet
 11. Glæder mig til at se dine sager i Roskilde. Jeg har været heldig at få et lille hjørne hos Frau Putz til mine hæklerier, så jeg kommer helt sikkert forbi. Og jeg tager nogle veninder med. Og så...jeg er bare vildt glad for min "petit sac". Tak! Jeg tror sgu, stenen virker! Kh Charlotte

  SvarSlet
 12. Flotte diy
  Spændende med det julemarked...kikker måske forbi hvis det kan passe ind i det øvrige program :-)
  Take Care :-)

  SvarSlet
 13. Med drenge er det faktisk særligt vigtigt at de lærer at klarer sig selv, og bliver i stand til at sikre artens overlevelse:-).
  Pas på livet, -der er vist kun 1 til hver!

  SvarSlet
 14. Puha ja, nogle gange har man bare så travlt, at man slet ikke selv kan følge med. Jeg håber for dig, at du snart er "ovenpå" igen. :-)

  SvarSlet
 15. Nu har jeg brugt en del af arbejsdagen og aftenen på at gå igennem din blog, og nu SKAL jeg altså have lært at hækle!.. Det er så fint alt sammen!

  Mange tak :)

  SvarSlet
 16. Mega fine. En dag bliver jeg nød til at få lært at hækle.

  SvarSlet