onsdag den 24. oktober 2012

Hæklet hue med pompom (og lidt om Frank, der gerne vil være model)

En ny hækleopskrift er blevet til. En alpehue af uld, mohair og lidt sølvbling. Pompom'en af rævehale giver den lige det ekstra, der gør, at folk vender sig om efter dig på gaden.

Jeg har fået ret mange forespørgsler på en hæklet baret/alpehue siden jeg viste denne her frem i maj, og nu kan du altså købe en opskrift og lave din egen version. Den kan sagtens hækles i gråt garn, ligesom den jeg har lavet tidligere, og så kan du sætte neonfarvet bånd i kanten i stedet for en pompom i toppen. 

Frank er vores kat. Han er åbenbart også glad for huen... Han sneg sig i hvert fald med på billederne, da jeg skulle fotografere huen til opskriften.

Garn og opskrift kan købes hos Fox & Jane. De lægger den i webshoppen så hurtigt som muligt. I deres fysiske butik i Ballerup kan du også få lov at ae pompom'en og prøve huen på.

I've made a new pattern for this crochet baret. It's made of wool, mohair and silver lurex yarn. The pompom is made of a foxtail and it really makes people's heads turn.
The pattern is available (in Danish only, sorry) in Fox & Jane.

My cat, Frank, sneaked into the pictures while I was photographing for the pattern.

4 kommentarer:

  1. Ja, den skønne grønne ræv, indbyder til blide klap :)

    SvarSlet
  2. Hvor er den bare smart. Den får mig sådan til at tænke på min afdøde far, for han gik altid med alpehus. Desværre døde han alt for tidligt her i januar, men er sikker på, at han ville elske at gå med en hjemmelavet en.

    SvarSlet
  3. Den er bare så smart og er lykkedes helt fantastisk. Jeg glæder mig til at Fox & Jane får opskriften i deres webshop. ;-)

    SvarSlet