lørdag den 22. september 2012

Min stilJeg synes, det er så modigt af Ida, at hun tør vise sine flotte outfits frem på bloggen gang på gang. Jeg vidste ikke, om jeg selv turde... Jeg er nemlig ikke så vild med, at manden skal tage billeder af mig i fuld figur, men nu er det afprøvet. Som det ses, bor vi på en stille villavej, hvor de fleste er på arbejde fredag formiddag, hvor billedet er taget. Pyha, så var der ikke nogen af naboerne, der så os...

Trine var så sød at opfordre mig til at vise flere billeder af min stil - derfor sprang jeg ud i det! Man skal vel prøve noget nyt en gang imellem?!

Støvler fra Bullboxer fra sidste efterår
Jeans fra H&M
Strik - genbrugsfund
Frakke fra Vila
Neglelak - Holiday fra Chanel
Ørenringe fra Pilgrim

I think Ida shows a lot of courage when she's showing off her outfits on her blog. I wanted to see if I dared... I'm not very fond of my husband taking full figure pictures of me. Well, now it's done! 

Trine encouraged me to show a bit of my style on my blog - that's why I tried! I guess you have to try something new once in a while?

17 kommentarer:

 1. Jeps, man skal prøve noget nyt! og ja det gik jo godt ikke? Lækre støvler - og ...ja, lækker stil ;o)

  SvarSlet
 2. Nice ;O) Sådan en flot pige som dig skal nu ikke værre bange for at vise sig, så fortsæt du bare.

  Mona

  SvarSlet
 3. Ah, men altså - så nice. Der er da intet at være bange for.
  Tak for en inspirerende blog, der er flere ting, jeg skal have kigget nærmere på;-)

  SvarSlet
 4. TAK for de søde ord, også på mail. Det gør mig meget glad.
  Du har suverænt den sejeste brillestil, du ser altid så godt ud med dine briller. Og fine røde kinder :)

  SvarSlet
 5. Hvor ser du godt ud ;) Sikke en fed jakke!

  SvarSlet
 6. Jeg pifter, hvis ikke du allerede kan høre det. Lækker stil :)

  SvarSlet
 7. Det er SÅ i orden det der og vær ikke bange for det en anden gang :-) Skøn casual stil du har i øvrigt.

  SvarSlet
 8. Du har en virkelig flot og lækker stil - og så er jeg nødt til at sige til dig...ja det virker måske lidt underligt, sådan "kvinde til kvinde" men jeg siger det sku alligevel! DU.SER.HELT.VILDT.SØD.UD...Altså, du har en rigtig dejlig udstråling, det skinner helt igennem skærmen. Tænker at du er sådan én alle, rent instinktivt, gerne vil kende:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Du er SÅ sej Puk!! Helt vildt! Og jeg kender godt det med angsten for naboerne... det er flovt med flovt på at blive "opdaget" midt i et fotoshoot;-);-)
  Totalt fed stil du har, jeg elsker også jakken....

  SvarSlet
 10. Jeg stemmer i med de andre. Sejt gjort og synes din stil er meget gennemført. Og så er jeg 100% enig med Malene. Du er den i klassen alle håber på, at blive veninde med, for du ser oprigtig, sød og venlig ud.

  SvarSlet
 11. Hvor er du modig, og hvor er det bare nogle skønne billeder. Du ser kanongodt ud når du smiler, og en lille smule skræmmende når du ikke gør ;)Skøn stil du har, synes du skal gøre det her noget mere, det er meget inspirerende :)

  SvarSlet
 12. du er da bare for lækker! he he jeg ville helt klart også have mine betænkeligheder ved at stille mig op til fotografering på min vej, så du er da super modig at du gør det! Godt gået D

  SvarSlet
 13. Pjat med dig. Du ser da godt ud. Du burde vise billeder af dig selv noget oftere. :-)

  SvarSlet
 14. Virkelig godt, Puk. Selv oplever jeg blufærdighed og generthed, når jeg skal `posere´ for fotografen, men øver mig, for synes det er godt, at komme over.
  Tak for dit indspark. Kan også godt lide din stil - flot og ganske særlig sweater.

  SvarSlet
 15. Du er sej og smuk :) vis bare flere billeder frem!

  SvarSlet
 16. Nu er det dig som er modig. hvordan føles det så, nu hvor du har taget springet? Får vi flere billeder af dig og dine outfits? ; )
  : )

  PS! Jeg synes du gør dig godt : )

  SvarSlet