mandag den 10. september 2012

Det skulle man gøre noget mere...

...sende en hilsen og en gave af sted til et dejligt menneske, som man kun kender via bloggen. Det varmer både at give gaver og at få. Breve sendt med posten er skønne, og jeg trodser Post Danmarks sindssyge priser og sender gerne flere breve hver uge.

Hvornår har du sidst sendt et brev?
Mangler du inspiration til et smukt brev? SE HER.

I sent this greeting card and a small present to a lovely person I only know trough blogging. It felt good to give her a present. Letters in the mail are wonderful and despite the high prices on stamps in DK I send a couple of handwritten letters every week.

When was the last time you sent a letter?
Do you need inspiration to write a nice letter? LOOK HERE.

8 kommentarer:

 1. Jeg har lige sendt brev til min søde svigermor med en nålepude jeg har lavet til hende. Jeg elsker at sende små smukkebreve. Og få dem også ;). Det varmer helt ind i hjertet!
  Og efter jeg har fået post dks frimærkeapp er der så meget kortere fra tanke til handling for mig :) !

  SvarSlet
 2. Sidste år, da min store datter var på efterskole, blev der sendt breve, kort og pakker af sted. Fordi det er lidt som feriekoloni et helt år, hvor det er noget helt særligt at få post. Rigtig post. Men ellers kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har sendt sådan et overskuds-tænker-lige-på-dig-brev og lignende pakke.
  Ærgerligt. For det er en fantastisk sød og betænksom ting. Jeg har fulgt med hos dig, og det er du god til at få gjort. For i al sin enkelhed er det vel det, som det handler om: At få det gjort, når man nu har tanken.
  Du gør modtagerne glade og får dem til at føle sig særlige. Det er en gave.
  Kh Katrine

  SvarSlet
 3. Uh ja jeg var jo så heldig at få et smuuuuuukkkkkt brev og endnu smukkere indhold af dig. Jeg er ikke god til selv at gøre meget ud af breve og konvolutter...hmmm burde jo egentlig tage sig tid til at gøre den sidste indsats. Nå men hver gang tænker jeg på en blogger, der konstant mistede ting med PostDanmark og det var sjovt nok de pakker/breve der var smukt dekoreret. Trist oplevelse for bloggeren, men fremover vil jeg øve mig i at gøre lidt mere ud af brev og konvolut.

  SvarSlet
 4. Det er en rigtig hyggelig og sød ide - hvem elsker ikke gammeldaws post og gaver ikke mindst :) Har sommetider overvejet det, men det er ikke altid nemt, at finde adresse på den blogger man lige har tænkt sig

  SvarSlet
 5. Jeg sendte min give away den anden dag.

  Mona

  SvarSlet
 6. Meget sød idé, som jeg netop i dag har kopieret :D
  I dag sendte nemlig jeg et kort og en lille gave til den dejlige blogger, der inspirerede mig til at prøve kræfter med hækleriet. Du er meget velkommen til at kigge forbi min blog, hvorfra jeg har linket til dit indlæg om blog-friends :)

  SvarSlet