søndag den 26. august 2012

Just do it!


Måske læste du mit indlæg med en opfordring forleden? 

Jeg har gjort noget ved det! 

Skiltet her har jeg lavet ud fra denne inspirations-pin på Pinterest. Hvis du nu alligevel skal ind på Pinterest for at se på denne her idé, så kan du jo kigge på bloggen, hvor billedet kommer fra. Det er to dygtige søstre, der bor i Amsterdam, og de hækler og laver fine ting. Det er en af de gode ting ved Pinterest - at man kan opdage nye blogs og talentfulde mennesker, som man ellers aldrig ville have hørt om.

I urged you to make more and pin less the other day. Maybe you saw that?

I did something about it!

This sign was made with inspiration from here. You might want to take a look on the blog made by the sisters who made the crocheted sign that inspired me? They are very talented. And that's another good thing about Pinterest - it's an easy way to discover new blogs and creative people.

12 kommentarer:

 1. Ha ha, det er humor.

  Læste godt din sidste post om Pinterst og følte mig kun lidt ramt.
  Men nu vil jeg gå igang med at male en vase ...eller måske skal jeg først lige finde lidt flere illustrationer/print på Pinterest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja det er jo det... man kan altid liiige kigge en gang på Pinterest, inden man går i gang. Det er bare farligt; sommetider ender det med at man ikke får lavet noget;-)

   Slet
 2. Skønt huskeskilt :)
  Jeg er en af de få, der ikke har en konto på Pinterest , jeg "tør" ikke :) !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:)
   Så farligt er Pinterest nu heller ikke:) Tror faktisk du ville elske det, for der er også mange inspirerende opskrifter og madbilleder. Ved jo fra din blog, at du kan lide at lave lækker mad til dig selv og dem du holder af. Hvis du vil prøve, kan du jo bare skrive. Man skal inviteres, nemlig:)

   Slet
 3. Thank you Puk for liking our blog and being inspired by it. I think that the whole web is there for that, especially now with Pinterest where you can sit for hours pinning and getting inspiration! It is a really nice sign you made, and I'm going to try and remember to make more!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, Giova! And thanks a lot for the mail. I will answer it in a minute:)

   Slet
 4. SÅDAN! Puk hvordan gik det med hæklekonkurrencen du deltog i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle. Ja, jeg vandt jo ikke - ellers havde du nok hørt det;)
   Der var kun én vinder, og det blev en flaskeskjuler med hul til en hane, hvor der kom spiritus ud af. Den var rigtig flot. Kunne ikke lige finde linket til den nu...
   Tak, fordi du spurgte:)

   Slet
  2. Jeg håbede, at den måske ikke var afgjort endnu ;-) Kunne nemlig ikke rigtig gennemskue, hvornår den sluttede.... ØV også!På den igen!

   Slet
 5. Ja det er godt med et visuelt tegn der kan minde en om ikke at bruge så meget tid på computeren, for hold da helt op hvor er det en tidsrøver - og virkelig en kunst at finde balancen, for der er jo også helt vildt meget inspiration at finde derude....Jeg er da helt vild med din lille fugl på væggen, hvor er den fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuglen er et loppefund, så du må holde øje næste gang du kommer på loppemarked:)
   Kh Puk

   Slet
 6. Neeej endnu en der er solgt til de fine porcelænsfugle!

  SvarSlet