onsdag den 29. august 2012

For at starte bagfra så ligger han her i sin seng efter en dejlig dag. Sylvester, min yngste søn, med nogle af de bedste bamser, han har. Fra venstre: Charlie, kaninen, der ikke har noget navn, men som jeg fik af min oldemor, da jeg var helt lille, Morgenthaler, Sylvester og Drage. Drage har fulgt ham siden den dag, han blev født, så som han sagde her til aften, har Drage jo også fødselsdag i dag...

Jeg viser ikke så mange billeder af mine egne børn, og det er egentlig ud fra en tanke om, at de billeder også vil kunne findes på nettet, når de engang bliver ældre, og vil de så synes om, at jeg bare har vist dem frem på en masse sjove, skøre eller søde billeder? Og hvad vil deres kammerater sige? Min ældste søn på 10 bruger en hel del tid på internettet, og han vil ikke have, at jeg lægger billeder ud af ham. Det accepterer jeg selvfølgelig. Sylvester har selv givet lov til, at jeg viser billedet af ham og bamserne:)


Just for the record: Det blev en skøn sensommerdag med smukt solskin, præcis som den dag for otte år siden, hvor jeg fødte Sylvester på Frederiksberg Hospital. Efter en nem fødsel spurgte jordemoderen, om min mand ville klippe navlestrengen? "Nej tak", det ville han ikke. "Nå, men det vil jeg da godt så", sagde jeg og fik saksen.


En meget lidt æstetisk og absolut u-økologisk kage til Sylvesters klasse, men hans melding, da han kom hjem om, at alle var vilde med den gør, at det er helt i orden, ikk?

Dagen sluttede med middag på hans yndlingsrestaurant, og nu ligger han her og sover ved siden af mig. LOVE!

My son turned 8 today. We celebrated him from early morning till late evening. If you want to read more about it, please use google translate:)

5 kommentarer:

 1. Tillykke med din søde dreng ((0:

  SvarSlet
 2. Et stort tillykke med ham! Det lyder som om I har haft en dejlig dag :0)

  SvarSlet
 3. Tillykke med den lille store dreng. Det lyder som en skøn fødselsdag.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Man finder ud af at kærlighed har ingen grænser, når man får børn! Tillykke til Sylvester og Drage :)

  SvarSlet