fredag den 24. august 2012

Få fingeren ud! Få fingeren på pulsen!

Nu er det jo ikke fordi jeg kender alle dem, der arbejder hos Panduro, vel? Faktisk kender jeg kun én, og det er Lis. Jeg tror bare Panduro skal føle sig rigtig heldige, at de har fået en pige som Lis indenfor dørene. Hun viste forleden, hvordan en træstage kunne gøres lækker med lidt lyserød maling, så jeg gætter på, at mange blogkvinder allerede har været i Panduro for at sikre sig et eksemplar af stagen for at gøre Lis kunsten efter. Og det er fedt! 
I formiddags fangede jeg lige dette billede med min telefon, og med den styling i min lokale Panduro tror jeg ikke, der var så mange, der ville hoppe med på kuglelysestagebølgen. (Hvis en sådan findes?)

Eller hvad siger du?

In Denmark we have Panduro, where you can buy all sorts of craft supplies. A friend of mine started working there recently. Lucky for Panduro, I think. On the picture is shown how my local Panduro shop styled a wooden candleholder. This link will show you how my friend, Lis, styled it. 

3 kommentarer:

 1. Den er lidt tarvelig, den udstilling ...

  Men Lis' fine lyserøde stage er gudesmuk! :-)

  Kh

  SvarSlet
 2. Jeg har også læst Lis indlæg, og var også helt solgt, da jeg så hendes fine stager. Men så var jeg i Panduro i dag, ligesom dig, og nej så mistede jeg også lysten til at købe dem. Men har nogle andre planer med nogle høje trælysestager, som jeg vil dekorere.

  Mvh Helena

  SvarSlet
 3. Ja, de ser godt nok lidt fesne ud.. selvom 8ball mønstret kunne være sjovt at arbejde på en anden måde...

  SvarSlet