torsdag den 19. juli 2012

Min nye kaffekop

Det er egentlig en skål, og jeg føler mig lidt boheme, når jeg drikker af den:)


Jeg har en svaghed for stencilmønstre på porcelæn, og denne her kaldte på mig i en stor genbrugsbutik i Nakskov. Og så til den sølle sum af 5 kr. I'm happy!


Ønsker dig en rigtig dejlig dag!


My new coffee cup is actually a small bowl. I have a passion for stencils on porcelain, and this was found in a thrift store in Naksov. I only paid 5 kr. for it. I'm happy!


Have a wonderful day!

10 kommentarer:

 1. Så røg jeg lige tilbage til min ungdom, hvor jeg så Betty Blue 37,7 om morgen, eller hvad det nu var den franske film hed, som jeg synes var SÅ god!I den drak de nemlig kaffe af disse stor kopper eller små skåle og jeg synes det var så lækkert ! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, den har jeg også set mange gange. Den er så god. Måske skulle man se den igen... Og hvis du stadig synes, det er lækkert med kaffe i en lille skål, så synes jeg bare du skal gå i gang:)

   Slet
 2. Næh Nakskov - her bor jeg jo:) Og mon det er min yndlingsgenbrug på Østre Boulevard du har besøgt!! Rigtig din kop/skål - og fedt billede:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg faktisk ikke. Det er sådan en stor én, hvor der er møbler i underetagen og porcelæn, stof og småting på førstesalen.
   Tak for dine søde ord:)

   Slet
 3. o la la... det er vist en gang fransk kaffe du får dig der :-) sådan fransk landstil måske :-) Ja de der stencilmønstre er altså ret fine- så heldig dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, følte mig lidt fransk og lækker, da jeg drak den;-)

   Slet
 4. Nakskov er mn fødeby :-) hyggeligt . Var du forbi som turist?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hyggeligt:) Turist kan man vist godt kalde mig. Vi er i sommerhus ved Rødby hver sommer, og så skal vi altid omkring genbrugsbutikkerne i Nakskov og Maribo.

   Slet
 5. Fin kop :) Min ynglings-thekop er egentlig en sukkerskål :)

  SvarSlet