tirsdag den 24. juli 2012

Et sidste farvel...
"Hej kære søde Erik. Jeg kan huske da vi gik ture. Især da vi var på kastanjetur, og da vi holdt jul. Det var skægt. Kære Erik. Jeg elsker dig." Skrevet af Sylvester, 7 år.


D. 10. juli fik vi beskeden om, at et af vores nære familiemedlemmer var død. I dag var vi til hans begravelse. Mine sønner var ikke med, men de har gjort sig mange tanker om døden her i sommer. De har tegnet fine tegninger og skrevet breve, der blev kastet på kisten i dag. Et sidste farvel. Deres egen måde at sige det på. Sådan skal det være. Vi har læst "Så blev farfar et spøgelse" mange gange og talt om døden, og hvad der sker, når vi dør. Jeg kan virkelig anbefale bogen (af Kim Fupz Aakeson) til andre, der har børn og får spørgsmål om døden. Den er god at tale sammen om.


Og så vil jeg lige tude lidt mere over en kop kaffe.


A member of our family died and we went to his funeral today. My sons made drawings and letters as a last goodbye. We will miss him.

4 kommentarer:

 1. Jeg kondolere.
  Håber du, dine sønner og familien kommer godt igennem den svære tid.

  Mkh Millý

  P.s. håber ikke jeg er uhøflig, men jeg har også lige mistet min farfar, og det er altid svært, uanset alder. :'-)

  SvarSlet
 2. Tænker meget på dig, og ved hvor svært dig og din familie har det lige nu. Jeg har selv mistet min far i januar, hvilket stadig er en stor sorg for mig, især fordi han kun blev 55 år. Det er trods alt lidt ældre end ham I mistede, men derfor er det at miste altid en svær ting uanset hvor gamle de så er.

  Tanker herfra Helena

  SvarSlet
 3. Smukke ord. Jeg håber, I kommer godt igennem.

  SvarSlet
 4. Bogen kan også anbefales selvom man ikke lige har mistet nogen. Vi har læst den mange gange herhjemme. Den er så rørende og minder én om at man altid skal huske at sige ordentligt farvel - også til hverdag!

  SvarSlet