lørdag den 12. maj 2012

Til konfirmandinden

Ja, måske en lidt skør gave til en smuk pige på 14 år, der går meget op i mode og smykker, men når nu vi skulle give hende en pengegave, syntes jeg, at der skulle følge en lille og mere personlig ting med ved siden af. Det blev en hæklet vaskeklud og et stykke sæbe i den fineste mintgrønne farve. Både garn og sæbe er fra Søstrene Grene. 


A small gift for a beautiful 14 year old girl. A crocheted washcloth and a piece of Marseille soap.

11 kommentarer:

 1. Så dejligt, og gaver kan man huske i mange, mange år. Penge , tjjaa forsvinder de ikke på et tidspunkt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er rigtigt. Pengene bliver brugt på et tidspunkt. Jeg tror nu hende her er fornuftig nok til at bruge dem på noget varigt...

   Slet
 2. det er da en sød bonusgave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Også nem at lave aftenen før:)

   Slet
 3. Det var da en god idé! Skal til konfirmation på torsdag hos sådan en tøs - hun skal også have penge. Hvor har du puttet dem hen? Kan vist godt nå at hækle et par lapper.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejede at lægge pengene under sæben pga. en gammel historie jeg har hørt i min familie: Det var en dreng, der skulle på lejrtur med klassen, og moren lagde en 5'er under sæben i sådan en plasticbeholder i toilettasken. Da han kom hjem igen efter en uge, lå 5'eren der stadig under den uberørte sæbe;-) MEN pengene til konfirmandinden blev lagt ind i et fint kort.

   Slet
  2. Snedigt trick... jeg kunne jo putte dem ind mellem grydelapperne...;-)

   Slet
 4. Jeg har det på samme måde, når man - vi - giver pengegaver. Man vil jo gerne have en ekstra "indpakning", og lidt personligt er en virkelig god idé. Og meget betænksomt. Jeg er sikker på, at den er modtaget med glæde. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også der skal en lille ting med - ellers bliver det let så upersonligt. Og den blev modtaget med glæde.

   Slet
 5. Rigtig god idé, ser så fint ud..
  God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Også en god søndag til dig!

   Slet