søndag den 18. december 2011

What we need!

Ahmen altså, det er bare for sjovt!
Jeg så et link til siden her inde hos Lis, men det tåler altså en gentagelse. Jeg sidder og skrupgriner, når jeg læser alle de sjove udsagn, folk har fundet på at skrive til billeder af Ryan Gosling. 
Pigerne bag Handmade Ryan Gosling tager selvfølgelig stygt pis på alle os, der laver hjemmelavede gaver og hækler i timevis, og det er bare så meget i orden, hvis du spørger mig. Alligevel kan jeg da ikke lade være med at tænke, at man godt en gang imellem kunne bruge sådan en Ryan-hundehvalp, der gad give en håndmassage, når man har hæklet i seks timer.


Hvad siger du?
Trænger du også til håndmassage og lidt medynk indimellem?
Eller er din mand/kæreste bare så forstående overfor de der ti kilo garn, der ligger spredt over hele lejligheden, fordi du liiiige er i gang med et par projekter?
Eller er det ikke bare befriende at grine lidt af sig selv?

5 kommentarer:

 1. Synes det er noget af det sjoveste!

  SvarSlet
 2. Åh jeg elsker Ryan .. han er så lækker i Drive

  SvarSlet
 3. Ja til alle tre! .. og ind i mellem går det også 'ud over' andre en kæreste - i dag har min lillebror f.eks. købt knækspænder til mig i alle regnbuens farver (først måtte jeg selvfølgelig lige forklare hvad det var).. forskellen mellem spænder og hårbøjler er måske åbenlys for os piger, men.. ja så lærte han jo noget nyt i dag :D

  SvarSlet
 4. Ha! Det er sjovt.
  Og ja tak egentlig!

  SvarSlet
 5. Det er nemlig god humor;-D

  SvarSlet