tirsdag den 8. november 2011

Tør du se de mest fantastiske lopper?

Der er loppemarked i Mauerpark hver søndag. Det er en superfed oplevelse bare at kigge på mennesker og indsnuse den helt ægte berlinerstemning. Måske også købe lidt med hjem?


Kan du gætte, hvad jeg købte?

9 kommentarer:

 1. john blund! (hvis han heter det på dansk)

  SvarSlet
 2. Fristelser er der i hvert fald nok af...!

  SvarSlet
 3. Jeg tror, det var ræven :-)

  SvarSlet
 4. Mon ikke det var pindsvinet :-)
  Kh Pia

  SvarSlet
 5. Ville selv ha nuppet en af nøddeknækkerne. Hvem der bare skulle til Berlin :-)

  SvarSlet
 6. Det var helt sikkert ikke vækkeuret med uglen! :-)

  SvarSlet
 7. Tænk sig så heldigt at jeg netop fald over dette indlæg!! Til december rejser jeg til Berlin med mine veninder, hvor vi skal juleshoppe og tøse-hygge. Vil du anbefale dette loppemarked?? Billederne ser jo rigtig fine ud, men jeg vil lige være helt sikker på at det er værd at gå for dette marked, eller om jeg skal undersøge andre??

  SvarSlet
 8. Der er nogle skarpe læsere, der ved, at ugler er passé hos mig, og andre kloge hoveder, der ved, at jeg godt kan lide ræve.
  Det vildeste er, at jeg IKKE købte noget! Tror jeg blev helt mæt af at kigge, og så har jeg selv ufattelig meget loppehejs derhjemme:)

  Signe Lind: Jeg vil helt sikkert anbefale dette loppemarked. Der er mange gode fund at gøre, og så er stemningen bare rigtig fed!
  Loppemarkedet på Arkona Platz kan også anbefales, men det er lidt mindre. Jeg ville helt sikkert gå for Mauerpark:) Rigtig god tur i december.

  SvarSlet