mandag den 14. november 2011

Hvad er det bedste ved at blogge?

Er det

 • at man kan poste et billede af en spegepølsemad, bare fordi en blog er ens egne billeder, ord og tanker?
 • at man kan lære nogle rigtig søde mennesker at kende - både bag skærmen og irl?
 • at man kan debattere emner som mænd, børn, hunde, haver, hækling, amning, grovbrød og meget andet med andre, der ved liiige, hvad man snakker om?
Eller hvad er det bedste ved at blogge for dig?

Jeg vil rigtig gerne høre jeres mening. Lis og jeg skal nemlig sammen til et stort event for unge nu på torsdag. Studerende over hele landet er inviteret til Danish Entrepeneurship Award 2011 i Odense d. 17. november.

Lis og jeg skal stå for en frikvarterszone, hvor man kan komme og bruge sin hjerne og sine hænder til noget kreativt. Vi skal også liveblogge fra eventet og svare på spørgsmål fra forhåbentlig mange nysgerrige unge (der er tilmeldt 3300, så jeg satser på det).

Så hvad er det bedste ved at blogge? Kom nu med det!

14 kommentarer:

 1. at jeg kan vise hvad jeg har lavet eller mine tanker og ideer og familie ....

  jeg køber ikke blade af nogen art ,så andres blogge er mit uge blad og jeg nyder at se hvad andre har lavet eller fundet ... tanker fra mig

  SvarSlet
 2. - at jeg kan få luft for nogle idéer.
  - at jeg holder mig selv i gang.
  - at jeg kan hente en masse inspiration hos andre bloggere.
  - at jeg kan få kommentarer på det jeg laver.
  :)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt ny blogger, jeg fået en blog for at ha' nogle at dele kreative ting og andre ting med, som betyder noget for mig. Kender ik så mange som synes det er fedt at strikke, hækle osv. På sigt håber jeg også at møde nogen nye mennesker irl.

  SvarSlet
 4. At det er mit rum! At jeg kan prale, brokke mig, glaede mig, blive inspireret, grine og graede med alle de andre fantastiske bloggere.

  SvarSlet
 5. Helt klart at opdaget, at der er andre nørder derude. At der er andre, som også dåner over en knap-samling eller en ny hækleteknik. At der er nogle, som vil være med til at diskutere, om rød eller grøn passer bedst som kant - og om det skal være bomuld eller mursnor.

  Og fordi man ikke behøver tage ned i "klubben", men bare kan tænde sin computer, vil der altid være nogen med et nyt indlæg eller en ny kommentar (ok, det er selvfølgelig også ulempen).

  Og så synes jeg også det er super fedt, at det er et ret personligt univers, hvor man pludselig "kender nogen", som man aldrig har mødt.

  Min oplevelse er, at det er et meget generøst fællesskab - der er fyldt med gode råd, gaver, inspiration, skæve påhit - og støtte og gode ord, hvis det er dét der er brug for.

  Det er lige hvad jeg kom på. Det lyder da i øvrigt som et super spændende event, som jeg da snildt kunne få noget ud af, selvom den der studernede-kasket ikke rigtig trykker længere...

  SvarSlet
 6. Og jo, helt klart fordi man kan poste om det største i det mindste - bare fordi man kan!

  SvarSlet
 7. Hvor skal man lige starte - syntes der er virkelig meget at skrive om.

  - Et fællesskab med personer, som man aldrig ville have lært at kende.
  - Inspiration på tværs - via blogland oplever man meget på tværs af by og land, butikker, bogudgivelser, oplevelser, årstidernes skiften. Og alt er fortalt ud fra den enkeltes oplevelser, erfaringer og udtryk
  - Bloggen giver en tid til at være kreativ. Ment på den måde at man bliver så begejstret og inspireret af andre blogs, og således gerne vil vise frem hvad man selv laver. På den måde får jeg personligt prioriteret meget mere kreatid ind i den ugentlige skema, end jeg ellers ville.
  - En mulighed for at føre dagbog, og på den måde er det en udvidet Facebookopdatering. Også selv om det kan være akavet at skrive om parfolhold, graviditet og problemstillinger, når ens mor/familie læser med.
  - En teknologisk færdighed, idet man lærer sig selv at bruge forskellige opsætninger, lege med billeder, og på den måde bliver bedre til opsætning.
  - Det at tage billeder - man bliver bevidst om "det gode motiv", at komponere et god billede med opstilling m.m. Man begynder så småt at lægge mærke til små detaljer, og at se rum og motiver i hverdagen og i det kreative.

  SvarSlet
 8. - Vindue for kreativitet
  - Fællesskab
  - Dagbogsbilleder
  - og ..

  Det er vist lettere at skrive: "Enig med Louise!"

  SvarSlet
 9. uuuhhhh det spørgsmål har jeg faktisk også stillet mig selv, for er ikke helt nået til et punkt endnu om jeg kan finde ud af om jeg synes det er godt eller skidt at blogge..
  altså startede fordi jeg startede en netbutik og ville ud med en masse ting som man ikke rigtig kommer ud med på en hjemmeside.
  men nu vil jeg egentlig gerne have den for min skyld for at komme ud og vise, hvad jeg laver få ideer fra andre bloggere og få gode ideer og råd fra andre bloggere.

  Det er en hel ny verden der har åbnet sig for mig og nu vil jeg mere, men overvejer nogle gange om jeg skriver ud i intetheden eller om nogen overhovedet læser det jeg skriver.
  nogen gange betyder det ikke noget om det bliver læst, men andre gange er det da fedt at få en kommentar....
  hmmm et temmelig rodet svar håber du kan bruge det til noget...

  nu er jeg ved erfarne bloggere er der så nogen der ved om jeg kan ændre navnet på min blog sådanne uden videre uden at de blogs jeg læser fast forsvinder.. og hvordan laver man det der hovede noget........ altså med alle de flotte billeder der er sat ind op i toppen ja en ny blogger har altså lige brug for gode råd.....

  SvarSlet
 10. Det beste ved å blogge er for meg det å kunne dele et sted. Vise frem. Få ideer. Se at det fins andre i verden som også er som meg. Og at andre ikke er det. Nå er det nok ikke så mange som er innom min blogg, men selv er jeg innom ganske mange andre blogger i løpet av en uke, og jeg lærer masse!! Jeg har aldri møtt noen irl, men ser for meg at det nok kunne være hyggelig, og noe jeg kunne tenke meg å prøve. Klem Tone

  SvarSlet
 11. Det bedste er al den inspiration man kan suge til sig - og måske også inspirere andre. Jeg har "mødt" så mange søde og hjælpsomme mennesker i blogverdenen.

  SvarSlet
 12. - Kontakten til andre mennesker. Mennesker man aldrig ville have mødt i sin hverdag og mennesker man slet ikke ville kunne lå at lære at kende lige så godt, som gennem deres blogs.
  - At jeg kan give en stor del af mig selv til folk der GIDER lytte. Til festlige sammenkomster er man tvunget til at lytte til bordvennens historier. Om de er interessante eller ej. På min blog forventer jeg, at det kun er folk der virkelig ér interesserede der kigger forbi. Hvorfor skulle de ellers bruge deres dyrebare tid til at klikke ind i mit lille hjørne.
  - Den evige inspiration.
  - Sammenholdet der tages med ud i det virkelige liv og ikke kun eksisterer i bit-land.

  og meget, meget mere.

  SvarSlet
 13. For mig er det lidt som en slags dagbog på nettet. Den er der mest for min egen skyld, men det er også fedt når der så er nogen der kommentere mine indlæg.
  Det er også en bekræftelse for mig, i at jeg ikke er det eneste kreative menneske i verden :p
  Jeg kender ikke ret mange andre på min egen alder som han den samme glødende passion for at være kreativ, som jeg selv har.

  SvarSlet
 14. Jeg har også svaret ovre hos Lis. Synes det lyder som et rigtig spændende projekt for de studerende. Det bedste ved at blogge, er at man har et mål, der kan fastholde en i sin kreativitet. Hvis man bare producerer for sig selv, og ikke har nogen dialog omkring det, så går man død og sidder fast i en rille og motivationen forsvinder. Jeg har ikke blogget særlig længe, men har i stedet været rigtig meget på diverse forums. Jeg synes dog at princippet er det samme. Man får lov at dele sin kreativitet med ligesindede. Jeg læser til lærer i materielt design, og min lærer har netop delt en spændende artikel med os, fra folkeskolen, om hvorfor det er så godt at skrive blogs. Måske den kunne være inspiration for jer også: http://www.folkeskolen.dk/503020/blogs-motiverer-laererstuderende

  SvarSlet