tirsdag den 22. november 2011

Bare se her, skat!Min mand spurgte mig om mine ønsker til jul. Nu hvor vi har Pinterest, tænkte jeg, at det ikke kunne blive meget nemmere...


Så se her, skat: Du klikker bare på linket til Puk's wish list, og så kan du se nogle af alle de skønne ting jeg ønsker mig. Smart, ikk?

8 kommentarer:

 1. åh, jeg så godt du havde pinnet den fine fine pude. Den er simpelthen for lækker.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. der er godt nok også mange ting jeg godt kan bruge, måske skal min mand have linket ;)

  SvarSlet
 3. det er så smart,jeg har gjort det samme, men tror bare det er jeg som kikker på den. Så mye fint du ønsker deg!

  SvarSlet
 4. Dejlige ønsker, og ret så smart med pinterest.

  Blot til info fåes pantone notesbøgerne også i Danmark (100,- tror jeg at jeg gav for min), så du slipper for told og evt. dyr fragt.

  SvarSlet
 5. Åh den puten med vesle fuglen på er bare nyyydelig! *♥*

  SvarSlet
 6. du kan også bruge www.e-ønsker.dk det er også en online ønskeseddelservice som du nemt kan dele. desuden er det koblet op til pricerunner, så medmindre man selv tilføjer links, så finder pricerunner det billigste sted.
  Jeg bruger selv servicen og er vildt glad for det, det er nemlig smaddernemt at man bare kan lave én ønskeseddel og så ellers dele den som man vil.
  min er at finde her: www.e-ønsker.dk/sissesofie

  btw. jeg håber VIRKELIG at du finder et sted at holde hæklekursus i kbh inden jul. Jeg bor på Ørestaden og i min bygning er der et beboerrum hvor man evt. ville kunne gøre det, ville det være en mulighed du ville være interesseret i? så skriv til mig på sissesofie[@]hotmail[.]dk (håber klammerne kan spare mig for spam ;))

  //Sisse-Sofie

  SvarSlet
 7. Smart :-) Er da godt nok vild med puden!

  SvarSlet