mandag den 31. oktober 2011

You like?

Ja, ikke mig, men halsrøret, som jeg har prøvet at hækle i Zpagetti-garn?


Camilla og jeg arbejder på nye opskrifter til butikken, og nogle gange kan vi komme i tvivl. Er det fedt det her? Er der andre end os selv, der vil kunne lide det?


Og så var det jeg tænkte, at jeg har så mange kompetente og dygtige, faste læsere, der måske vil give deres besyv med... Så med fare for at få kastet ikke så pæne sandheder lige i fjæset, så viser jeg altså mig selv med et halsrør - eller en "cowl", som de også kaldes, og jeg vil gerne høre jeres mening?


Er det smart?
Gider man at gå med det, når det ikke varmer så godt som et uldent halstørklæde?
Kommer man til at se lige så træt ud som Puk, når man har det på? (Til det kan jeg med det samme svare nej!)


Smid en kommentar, så vi kan komme videre med mønsterudviklingen - og tak fordi du gider:)

24 kommentarer:

 1. Cowl? Det var da et mærkværdigt ord!
  Altså jeg ville nok ikke gå med det, men det er fordi, at jeg godt kan li', at det man snører om halsen er dejlig varmt og ikke mindst blødt... Men jeg synes, at det ser ret godt ud på dig:)

  SvarSlet
 2. Jeg synes looket er mega fedt - ikke nogen tvivl om det. Jeg er mere i tvivl om. hvor lækker tdet er at have på? Umiddelbart ville jeg tro, at det var ret stift og ikke så blødt/rart/varmt?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. cowl (koul)
  n.
  1.
  a. The hood or hooded robe worn especially by a monk.
  b. A draped neckline on a woman's garment.
  2. A hood-shaped covering used to increase the draft of a chimney.
  3. The top portion of the front part of an automobile body, supporting the windshield and dashboard.
  4. The cowling on an aircraft.
  tr.v. cowled, cowl·ing, cowls
  To cover with or as if with a cowl.

  SvarSlet
 4. Enig med de 2 andre læsere.... tænkte straks...det ser stift ud....minder mere om en halskrave.... men du ser fin ud!

  SvarSlet
 5. Ovenstående bare lige en uddybning af ordet "cowl". Hvis man søger på "cowl crochet" kommer der en masse fede opskrifter frem. Bare et lille tip.

  Tak for input.
  Jeg synes også det er lidt stift at gå med, så det skal mest være for at se godt ud:)

  SvarSlet
 6. Hvis det er stift at gå med, ved jeg ikke helt...

  Men mht. varmen, så tænker jeg at det måske er lækkert i det tidlige efterår/tidlige forår, hvor det er for varmt med vinterens tunge hals-sager, men for koldt uden noget.

  SvarSlet
 7. Hæ hæ, tak for ordbogsforklaringen:) Jeg synes stadig, at det er et mærkeligt ord;)

  SvarSlet
 8. Utrolig flott!!! Ville gjerne gått med det :)

  SvarSlet
 9. Det ser fedt ud! Men jeg synes heller ikke det ser så praktisk ud. Tænker det må være lidt stift at gå med... Nu er jeg ikke "garn-nørd" men er der ikke noget andet garn som er noget blødere men som man også kan "forme" så man kan få det der look? Eller hvis man hækler det længere og hvis man så vil have det der look, så kan det foldes dobbelt og det får den "stive" funktion??? Hmmm Gir det overhovedet nogen mening det jeg prøver at skrive...

  SvarSlet
 10. Jeg stemmer i koret, og synes, at det er lidt for stift. Desværre.

  SvarSlet
 11. Jeg synes dig og dine briller er HOT HOT HOT , men ville ikk have det rør om min hals...

  SvarSlet
 12. Altså med min ikke eksisterende hals, går det nok ikke:-)
  Men som design, synes jeg bestemt den har noget. Men den måtte meget gerne være endnu mere skulpturel, mere form. For når det nu er lidt stift, bliver det jo et mere skulpturelt beklædningsstykke end en egentlig praktisk "halsklud"...forstår du hvad jeg mener?

  SvarSlet
 13. Jeg er også enig med mange af de andre - det ser lidt for stift ud..

  SvarSlet
 14. Nu er jeg selv den heldige ejer af en hel del Zpagetti, og har ligeledes lavet en del ting i det - og jeg må sige at det aldrig kunne falde mig ind, at lave et cowl, eller andet tøj/accesories i det , det er som du og andre siger stift, og udtrykket når man bærer det, derfor egentlig heller ikke særlig pænt, så - ikke pænt + ikke behageligt = no go!

  SvarSlet
 15. Jeg tænker mere at det kunne give et anderledes look og ikke tænke praktisk. Kan bare ikke lide at garnet er flerfarvet.

  SvarSlet
 16. Synes også, det ser lidt stift ud - men måske man kan tage det lidt ind på midten og så ud igen foroven? Så det får en lidt "blødere" form? Ved ikke, om man så kan få det på:) Bare en idé:)

  SvarSlet
 17. Tak for de mange kompetente og brugbare kommentarer. Det kan vi helt sikkert bruge til noget. Umiddelbart virker det ikke som om det er denne id vi skal arbejde videre med:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 18. syns det var kult jeg! Det fungerer jo som et slags megastort smykke:)

  SvarSlet
 19. jeg måtte skrive HALSHINT for å publisere kommentaren min, det MÅ jo bety noe!

  SvarSlet
 20. Farverne/mønstret er jeg vild med, men det ligner et rør. Som i et rør man tilfædigt stikker hovedet op af for at se ud. Personligt ville jeg ikke gå med det, men ville elske en halskæde i hæklet zpagetti

  SvarSlet
 21. Det er en sjov ide, men jeg synes også det ser lidt stift ud, og så forstår jeg ikke helt ideen med et halsrør, der ikke slutter til om halsen. Tror jeg ville foretrække et halstørklæde, man kunne vikle rundt om halsen i stedet for.

  SvarSlet
 22. Cowl, sjovt ord - endda med ordforklaring - fantastisk! Halstørklædet ser super fedt ud, men som de andre er jeg i tvivl om jeg ville bruge det som et tørklæde ... Måske som en slags accessorie til et helt enkelt ìg tætsiddende outfit så det måske mere kategoriseres som halspynt/halskæde :-)?

  SvarSlet
 23. Det er super fedt! En anden ting jeg også er helt vild med, er dine briller :)

  SvarSlet