fredag den 28. oktober 2011

Ikke til at stå for...

Billede lånt af Sofia

En hæklet bjørn i badebukser? JA!
Han er ikke til at stå for, hvis du spørger mig!

Han er hæklet af Sofia, og du kan købe ham lige her.

Skal du hækle i weekenden? Hvis ja, vil jeg gerne høre hvad.


Jeg selv har mindst 3 hækleprojekter på listen OG jeg skal også i biffen med mand og børn og se den nye Tintin-film, spise middag med nogle kollegaer, køre en tur til vandet, løbe en tur, huske at gå rundt i nattøj hele formiddagen, passe en venindes søn og og og... Bliv nu ikke forpustet. Hvis ikke jeg når det hele, går det nok. Bare jeg når at hækle. Jeg har nemlig en deadline at overholde! 

14 kommentarer:

 1. Jeg er stadig i gang med det zpagetti tæppe! Jeg trævler op og trævler op... det bliver ved med at bølge i kanten... kan ik helt finde ud af, hvad dælen jeg skal gøre. Derudover skal jeg have færdiggjort min lille hæklemist :)
  Ha' en dejlig weekend. Knus

  SvarSlet
 2. Jeg skal hækle julegodter:-)

  SvarSlet
 3. Her er hækling også et af punkterne på weekendens to-do liste. Jeg er i gang med at hækle armbånd til craft it forward og en mobiltaske til mig selv :) Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 4. Åh- jeg kender godt til mængden af weekend planer :-)

  SvarSlet
 5. ... Har sendt dig en ny mail..

  SvarSlet
 6. Jeg er ved at hækle et rensdyr fra stof og stil og den kan ikke blive færdig hurtigt nok for jeg er faktisk også igang med Elgen Helge der lige mangler nogle gevirer , Barbamama ligger i en pose og skal sys sammen,og Barbapapa står på hylden og kigger efter hende, han er heldigvis færdig. Jo jo der er projekter nok

  SvarSlet
 7. Herreguud så fin den bjørnen var! Jeg har ingen hekleplaner i helgen, men håper derimot på litt kvalitetstid med symaskinen:)

  SvarSlet
 8. Jeg er ved at hækle en laptop sleeve. Der skal nok komme billeder på min blog når den er færdig. Har selv siddet og rodet med et mønster, så er ret så spændt på hvordan det færdige resultat falder ud. HÅBER det bliver godt.

  God weekend.

  kh Kristiane

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Hov, prøver lige igen... Jeg skal hækle Jonglør bolde til Marias projekt til et børnehospital i Slovenien...

  Nogen der vil være med til at hjælpe??
  http://lindevejsliv.blogspot.com/2011/10/med-hand-og-hjerte.html

  God weekend

  SvarSlet
 11. Nej, jeg skal ikke hækle. Jeg er lige blevet færdigt med det hæklede tæppe jeg havde med til Fanø, så nu får strikkepindene lov til at tage over lidt. Til gengæld har jeg cirka lige så mange andre ting på weekendprogrammet som dig :-)

  SvarSlet
 12. Jo den er sød. Hvad jeg ikke kan stå for er den hæklede sløjfe du viste på et tidspunkt. Sådan en vil jeg rigtig gerne købe :-) for kan simpelthen ikke slå den ud af hovedet igen.

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 13. Nårh, han er nuttet, ham hæklebjørn. Ingen hæklerier til mig i weekenden, kun veninde-halløj med massage, café og hygge. Ikke dårligt hvis du spørger mig:-)
  Du må gerne maile mig din adresse, så jeg kan få craftet noget forward til dig:-)

  SvarSlet
 14. Jeg skal hækle - og har også hæklet i går. Har en løve, der skal gøres færdig, og så begyndte jeg på en ballarina-flodhest i går, og hvis nu jeg finder det brune garn, så skal jeg starte på en gravhund. Er nok i dyrenes rige...

  SvarSlet